Andreea a postat pe contul ei de Instagram o imagine cu ea și omul de afaceri franze, alături de un călduros „La mulți ani”, în limba franceză. „Aniversare fericită, Dodo”, a scris Esca.

Urările au început imediat să apară și de la fanii vedetei Pro TV , iar Mihaela Rădulescu le-a lăsat cel mai frumos mesaj.  „Să-ți fie jumătate… întreaga viață ! La mulți ani !”, a scris jurata de la „Românii au talent”.

„Sunteți foarte frumoși și păreți fericiți împreună mereu. Să fiți mereu la fel de tineri în inimi și să vă iubiți și la 15768 de ani”, „Dragostea durează mai mult de 3 ani, iată! Cei mai tari sunteti!!”, au scris și alți internauți.

Citește și: Cântăreața Anastasia, moment rușinos pe scenă. Cum arată acum celebra artistă, după ce a învins de două ori cancerul

Andreea Esca și Alexandre Eram au împreună doi copii

Alexandre Eram și Andreea Esca sunt soț și soție de aproape 18 ani. Cei doi s-au căsătorit în aprilie 2000, cu câteva luni înainte să se nască primul lor copil, Alexia. Însă, aceștia par îndrăgostiți ca în prima zi, iar vedeta de la Pro Tv nu pierde nici o ocazie ca să demonstreze cât de fericită este că el este jumătatea ei.

Anul trecut, de ziua lui Esca  a postat un mesaj emoționant pe facebook, în care îi mulțumește mamei lui Eram pentru faptul că a adus pe lume un om așa extraordinar. „Doamnă Eram, vă mulțumesc pentru acest băiat extraordinar care a devenit soțul meu și tatăl copiilor mei! Să ne trăiască. La mulți ani, Dodo! Ps. Mulțumiri desigur și Dlui Eram pentru că l-ați educat așa frumos!”, a scris atunci vedeta Pro Tv.

Andreea și omul de afaceri francez, Alexandre, au împreună doi copii, un băiat și o fată, Alexia Eram și Aris Eram. Acesta este stabilit în România de 24 ani.

Citește și: