Medicii au anunțat că artista se află în stare stabilă, însă pericolul încă nu a trecut, fiind monitorizată în continuare. Aceștia au precizat că „Andreea Bălan a suferit o intervenție chirurgicală, în timpul căreia a intervenit un incident obstetrical major, o complicație critică ce nu putea fi prevăzută la consultiile sau prin investigațiile anterioare.

Tatăl solistei, impresarul Săndel Bălan, sub impactul şocului, a declarat ce crede despre nefericitul eveniment pentru Click.ro, precizând că el părerea lui este că de vină ar fi medicii. „Nu ştiu ce s-a întâmplat exact, Andreea este o fire sportivă, poate au greşit cei de la spital cu anestezia. Soţia mea e acasă, în Pipera, cu Ella (n.r. fiica cea mare a Andreei), George, ginerele meu, e la spital cu Andreea. M-a sunat aseară să-mi spună ce s-a întâmplat. Micuţa e ok, eu nu ştiam aseară ce s-a întâmplat, toată lumea m-a sunat după ce au anunţat pe la Antene ce a păţit Andreea. Acum vin spre Bucureşti, din Ploieşti, şi voi merge la spital să văd cum e Andreea. Ea avea un tonus bun înainte de cezariană, nu ştiu ce s-a întâmplat apoi”, a declarat pentru Click! tatăl Andreei.

George Burcea susține că soția lui este foarte bine îngrijită

Cu toate acestea, soțul Andreei susține că soția lui a primit îngrijiri medicale foarte bune. El a făcut în urmă cu puțin timp noi declarații, după ce în presă au apărut zvonuri că actorul încearcă să-și mute soția la alt spital.

”In urma zvonurilor lansate in ultimele ore, doresc sa INFIRM public intentia familiei de a o transfera pe Andreea de la Spitalul Clinic Sanador, unde este in continuare internata si se bucura de cea mai buna ingrijire. Facem un apel pe aceasta cale celor care o pretuiesc, sa ne respecte dorinta de intimitate si sa nu puna presiune pe noi. Multumim tuturor celor care au un gand bun si ne sunt alaturi!”, a scris George Burcea, soțul Andreei Bălan.

Tot George este cel care a anunțat luni seară că Andreea Bălan a suferit un stop cardio-respirator în timpul operației de cezariană care a avut loc la spitalul privat din București. Din fericite, fetița celor doi s-a născut sănătoasă.

Andreea Bălan a devenit mămică a doua oară. Ea a născut aseară a doua fetiță, Clara Maria, prin operație de cezariană, însă a suferit complicații și în timpul intervenției chirurgicale a suferit un stop cardio-respirator.

Andreea Bălan are 34 de ani și s-a căsătorit cu George Burcea în urmă cu doi ani, pe o plajă din California. Cu cinci luni înainte de nuntă, Andreea Bălan devenise mama unei fetițe, Ella Maya, născută tot prin cezariană.