Mihaela Botezatu, discreta blondină care i-a schimbat viața în bine lui Silviu Prigoană (58 de ani), este o adevărată apariție, la 43 de ani. Cu păr lung, blond, buclat, cu chip de păpușă și siluetă armonioasă, Mia, așa cum o alintă prietenii are dimensiuni de manechin, 90-60-90 (bust talie şi şolduri) și cântăreşte doar 50 kg. A povestit chiar ea despre asta, dezvăluind care sunt secretele siluetei ei, pe care recent a afișat-o la o nuntă fastuoasă, unde a fost nașă.

sotie-prigoanaSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

”Am fost tot timpul mai slăbuţă. Înainte să rămân gravidă aveam 48 kg, iar în sarcină am luat doar 7 kg. Nu fac absolut nimic special. Mănânc dulciuri, în fiecare zi câte o prăjitură şi câte o ciocolată, salate foarte multe, supe şi peşte. Nu am făcut niciodată sport, pentru că zilnic robotesc pentru cei trei copii ai mei, încât sala e un vis. Aş vrea să am şi eu timp de mine, dar nu pot. Îmi mai fac câte o mască acasă, pentru faţă, iar pentru corp folosesc ulei şi creme preparate în Israel”, povestea Mihaela, într-un interviu mai vechi, pentru ziarul Click!, care a publicat și o poză cu ea, la plajă! Arată fabulos în costum de baie.

După cele trei nașteri, Mia a trecut și pe la medicul estetician pentru a-și face o operație de ridicare a sânilor, cu implanturi de silicon. Mihaela are trei copii din căsnicia anterioară, Ionuţ (15 ani), Ana Maria (14 ani) şi Alexandra (13 ani), iar Silviu, patru copii. Pe Honorius (34 de ani) și pe Silvius (31 de ani) cu prima soție, iar din căsnicia cu Adriana Bahmuţeanu, pe Maximus (14 ani) şi pe Eduard (13 ani).

Soția lui Silviu Prigoană: „Nu sunt cu Silviu pentru banii lui!”

Mihaela Prigoană a povestit în urmă cu ceva timp, pentru revista Taifasuri, cum a început povestea lor de dragoste și ce a atras-o cel mai mult la Silviu Prigoană: „M-a cucerit cu inteligenţa lui, nu există întrebare la care să nu aibă răspuns, cu faptul că este un om bun şi iubitor şi un tată desăvârşit. Când îmi trimite mesaje dimineaţa sau seara şi văd că-i pasă în permanenţă de mine, că pune suflet în relaţie şi-mi poartă grija… asta este cea mai mare bucurie (…).

Nu sunt cu Silviu pentru banii lui! Şi mi-aş dori ca oamenii să-i vadă lui Silviu sufletul, aşa cum este el, pentru că el nu merită jigniri, cum a mai primit. Am văzut lucruri pe care el le face din bunătate şi nu vorbeşte niciodată despre ele, iar eu nu le-am mai văzut la nimeni. Este foarte darnic şi atent cu oamenii din jurul lui. Nu-şi uită niciodată finii şi apropiaţii, întotdeauna le trimite cadouri de Sărbători şi de ziua lor. Atunci când un prieten de-al său s-a aflat la nevoie, aproape să-şi piardă viaţa, Silviu l-a ajutat fără să stea pe gânduri şi l-a salvat. Această faţă a lui mi-ar plăcea să fie văzută”, povestea Mihaela pentru Taifasuri.

În prezent, Mihaela Prigoană este terapeut, iar în trecut a fost producător de produse de patiserie și cofetărie. „Am urmat un seminar de specializare în metoda Dorn, în Germania. Am făcut acest lucru pentru mine, nu pentru a deveni neapărat terapeut, deoarece am rămas cu ceva probleme la coloană în urma sarcinilor şi voiam să cunosc mai bine cum funcţionează şi cum pot să-mi protejez coloana vertebrală şi articulaţiile. Pe scurt, metoda terapeutică Dorn este o metodă eficientă ce se poate aplica în cazul mai multor afecţiuni ale spatelui, coloanei vertebrale, încheieturilor şi tuturor părţilor corpului care au direct sau indirect legatură cu coloana vertebrală şi cu articulaţiile”, a mai spus ea pentru Taifasuri.

Citește și: Silviu Prigoană și soția lui au fost nași la o nuntă fastuoasă. Mihaela s-a îmbrăcat ca o prințesă și le-a făcut concurență propriilor fiice

Citește și: Soția lui Silviu Prigoană arată ca un fotomodel la 43 de ani, după trei nașteri. Cu ce se ocupă Mihaela, femeia care l-a schimbat radical pe afacerist