Potrivit Daily Express, nu trece o zi fără ca Meghan să nu provoace  tensiuni în sânul familiei regale.  Aceata reușește să o supere din ce în ce mai des pe regină, mai ales pentru faptul că nu vrea să respecte, sub nicio formă, codul vestimentar.

Majestatea Sa a fost uimită încă de la început de comportamentul ducesei de Sussex, fiind surprinsă de alegerea pe care a făcut-o în ziua nunții cu prințul Harry. Mai exact, a șocat-o alegerea lui Meghan, o femeie divorțată, de a purta nu numai alb, ci și un voal în ziua nunții.

În plus, pe regină o nemulțumește și atașamentul ducesei de Sussex față de rochiile negre, nuanță tradițional aleasă pentru perioadele de doliu, precum și alegerea multor creații ale designerilor de altă naționalitate decât britanică.

Citește și:Celebrul actor și regizor Dan Chișu se însoară la 63 de ani. Cine l-a convins să renunțe la burlăcie

Meghan Markle i-a terorizat cu mesaje pe angajații palatului

„Lui Meghan i s-a atras atenția că este deja timpul să se îmbrace mai mult ca o ducesă și mai puțin ca un star de la Hollywood”, a declarat o sursă de la palaul Kensington pentru Daily Mail.

În timpul unei vizite regale în Runcorn, Cheshire, Meghan a enervat-o pe Regină cu refuzul ei de a-i urma exemplul și să poarte o pălărie. Îngrijorări au apărut și în luna august, când soția prințului Harry a apărut la un musical, îmbrăcată într-o fustă foarte scurtă, reușind să încalce din nou protocolul.

Potrivit acelorași surse, Meghan a creat tensiuni și din cauza atitudinii sale față de personalul Palatului Kensington.Trezită de la ora cinci dimineața, Meghan obișnuiește să le trimită în jur de șase, șapte mesaje cu idei și solicitări membrilor personalului.

Citește și: