Într-un interviu recent, aceasta a povestit că nu a fost nevoie ca Jaden să-i spună acest lucru, pentru că l-a intuit imediat. Ce l-a trădat a fost un nou tip de încredere pe care o afișa, spune actrița și cântăreața.

”E un altfel de mers, asta e. Mergea diferit și am știut că băiețelul meu nu mai era, dispăruse.

L-am privit și l-am întrebat: <> Și mi-a răspuns: <>.

<> Și imediat mi-a spus, pentru că Jaden nu poate minți”, mai povestește Jada, mamă a doi copii la cei 46 de ani ai săi.

Jaden nu a fost planificat, a fost o ”surpriză”

Jada nu are nicio problemă în a împărtăși detalii din viața de familie, fie ele și unele destul de intime. Tit recent, aceasta a desvăluit că întâiul său născut, Jaden, nu a fost plănuit, fiind o întâmplare.

”Jaden a fost o surpriză. Nu a fost plănuit… așa că viața mi s-a schimbat imediat. A trebuit să fac multe ajustări din mers”, a mai spus ea.

Din fericire, Will Smith, atunci la început de carieră, și-a luat noul rol foarte în serios, iar cei doi au reușit să formeze ”un parteneriat unic”.

”Avem un parteneriat foarte, foarte, foarte unic. Și e minunat pentru că ajungi într-un moment în care poți iubi pe cineva și să îl lași să fie exact așa cum este. În timpul călătoriei mele, am învățat să-l iubesc în cel mai pur mod și să iubesc tot ce vine din asta. Și el încearcă să facă același lucru”, a mai spus Jada, dând astfel peste nas celor care de mulți ani spun că divorțul bate la ușa cuplului.

Foto: NorthFoto

Vezi și Sfaturi de parenting de la soția lui Will Smith. Care a fost cel mai dureros moment în familie

Citește și: