”Când eram mai tânără cred că sigur sufeream de un fel de dependență de sex. Credeam că totul se rezolvă cu sex”, povestește Jada, mamă a doi copii: Jaden, de 19 ani, și Willow, de 17 ani.

Actrița și cântăreața recunoaște deschis că a avut și o problemă cu alcoolul, pentru că ajunsese să bea și câte trei sticle de vin singură acasă.

”Îmi amintesc că ajunsesem în punctul în care eram acasă, singură, și băusem deja două sticle de vin și tocmai voiam să o deschid pe a treia. Și m-am gândit: <>”.

Din fericire, însă, a reușit să scape de ambele dependențe.

Mama ei a fost dependentă de droguri

Jada se trage însă dintr-o familie unde mai multe persoane au dezvoltat astfel de adicții, fapt recunoscut chiar de ea. Însăși mama ei era dependentă de droguri, respectiv heroină.

Jada susține că și-a dat seama că mama ei avea o problemă cu drogurile când era adolescentă. Întârzia tot timpul când trebuia să vină să ia de la școală, adormea în miezul zilei, în timp ce făcea ceva, și alte astfel de semnale. Femeia a reușit să scape de dependență după peste 20 de ani de consum. De atunci au trecut 27 de ani și nu s-a mai atins de droguri.

Foto: Hepta

Vezi și Soția lui Will Smith a știut când fiul ei și al actorului și-a pierdut virginitatea

Citește și: