Fosta prezentatoare Antena 1 a dezvăluit recent într-o emisiune TV că a fost înșelată de artistul de la Fly Project, și că s-au despărțit. Însă, în cele din urmă a reușit să treacă peste infidelitatea iubitului ei și după 10 ani de relație a acceptat să meargă la altar alături de Tudor, în 2015,  iar în prezent au o relație foarte solidă și o familie superbă.

Soția lui Tudor de la Fly Project a dezvăluit că soțul ei a înșelat-o înainte să accepte cererea lui în căsătorieSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 6

Anamaria și Tudor Ionescu au împreună o fetiță

 

“ Ne-am despărțit. M-a înșelat. În anul 2010, ne-am despărțit pentru aproximativ șase luni pentru că Tudor m-a înșelat. Sincer, dacă nu treceam prin așa ceva nu cred că mai eram împreună acum. Se stingea ușor, ușor”, a spus Anamaria Ionescu în cadrul emisiunii “Agenția VIP”.

Anamaria susține că dacă nu s-ar fi întâmplat atunci acest lucru, care să-i facă să-și dea seama de ce sentimente au unul pentur celălalt, probabil, azi nu ar mai fi fost împreună. Anamaria și Tudor de la Fly Project au  devenit părinți în vara lui 2017, când fosta prezentatoare meteo a adus pe lume o fetiță superbă, pe ume Ilinca.

Citește și: