Fostul model, în vârstă de 54 de ani, a depus documentele prin care cere desfacerea căsătoriei cu „Rocky”, în vârstă de 76 de ani, în Palm Beach, Florida pe 19 august.

Documentele judecătorești afirmă că mariajul este „distrus iremediabil” și notează că Flavin solicită ca bunurile acumulate în timpul uniunii să fie „distribuite în mod echitabil” între ei. Ba mai mult , femeia susține că actorul a ascuns din bunurile conjugale. 

„Stallone s-a implicat în epuizarea sau risipa intenționată a bunurilor conjugale, iar asta a avut un impact economic negativ asupra patrimoniului conjugal. Mai mult, soțului ar trebui să i se interzică să vândă, să transfere sau să cedeze orice bun în timpul procesului”.

Flavin, care vrea să revină la numele de fată, dorește, de asemenea, utilizarea exclusivă a casei lor conjugale din Palm Beach și cere ca lui Stallone să îi revină proprietatea din California.

 „Îmi iubesc familia. Abordăm pe cale amiabilă și privată aceste probleme personale”, a fost mesajul transmis de actor după ce a ieșit la iveală faptul că va redeveni burlac.

Cum au apărut zvonurile privind divorțul

Zvonuri despre divorțul celor doi au apărut în urmă cu câteva zile, când a ieșit la iveală faptul că actorul și-a acoperit tatuajul cu chipul soției sale de pe umăr cu un altul. Acum pe brațul său tronează imaginea câinelui său din din Rocky”, Butkus.

Iar soția lui Stallone, Jennifer Flavin, a postat pe 10 august o imagine pe rețelele de socializare în care apare alături de cele trei fiice, cu mesajul: “Aceste fete sunt prioritatea mea. Nimic altceva nu contează. Noi 4 pentru totdeauna”. În plus, Flavin nu își mai urmărește soțul pe Instagram.

Reprezentantul lui Stallone a insistat însă că totul este în regulă între cei doi soți și că Stallone a vrut să își facă un update la acel tatuaj, doar că a ieșit rău și nu mai putea fi reparat. Prin urmare, l-a acoperit, pentru a acoperi dezastrul.

“Dl. Stallone a intenționat să reîmprospăteze imaginea tatuajului soției sale Jennifer, dar rezultatele au fost nesatisfăcătoare și, din păcate, imposibil de reparat.

Ca urmare, a trebuit să acopere imaginea originală cu un tatuaj al câinelui său din filmul Rocky, Butkus.

Domnul Stallone își iubește familia. Soții Stallone filmează în prezent împreună un reality show care va debuta pe Paramount+”, a precizat reprezentantul lui Stallone pentru Daily Mail.

actorul-are-acum-76-de-aniSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 13

Sylster Stallone și Jennifer Flavin sunt căsătoriți de 25 de ani, dar ea a știut pe cine ia de soț încă de la început.

„Nu sunt naivă cu privire la ceea ce se poate întâmpla atunci când nu sunt prin preajmă – el este un bărbat de 45 de ani – nu pot schimba felul în care este”, spunea Jennifer Flavin pentru revista People cu mulți ani în urmă.

„Totuși, nu este un ticălos care înșală în fiecare zi a săptămânii. Petrecem cinci din șapte nopți împreună, așa că nu știu când ar avea timp de așa ceva”, mai spunea Flavin.

Vezi și Sylvester Stallone e de neconsolat. Mama lui, un munte de energie, a murit la 98 de an. Femeia ridica greutatăți zilnic și la această vârstă

Citește și:

Andra a împlinit 36 de ani și 14 ani de căsnicie că Măruță. Au făcut nuntă la Târgu Jiu, cu 800 de invitați și au chemat toate vedetele

Surprize-surprize la Te cunosc de undeva! Care sunt vedetele care intră în emisiune. Sunt și foști concurenți de la Asia Express!