Ștefan Stan devenea tătic pentru a doua oară, la sfârșitul lunii ianuarie. Simona, soția lui, aducea pe lume o minunăție de fetiță, Mira! Fericiții părinți au ajuns cu micuța acasă, unde artistul pregătise din timp camera.

Doar că Simona a început să se simtă rău. Din ce în ce mai rău, pe zi ce trecea. Surse apropiate cuplului au dezvăluit, pentru CANCAN.RO, că și ambulanța a ajuns acasă la Ștefan Stan, unde medicii au consultat-o pe Simona și i-au dat tratament

Situația nu s-ar fi ameliorat, însă deși Simona a trecut chiar pe perfuzii. Problemele s-ar fi agravat, iar marți, 8 februarie, ar fi avut o criză. La locuința celor doi din comuna Berceni ar fi venit, din nou, ambulanța. Și, se pare, soția lui Ștefan Stan va ajunge, de urgență, la spital.

Simona a născut-o pe Mira, în februarie, prin cezariană

Simona, soția lui Ștefan Stan, a adus-o pe lume pe micuța Mira la doar 36 de săptămâni. Deși nașterea a fost prematură, iar artistul nu a putut fi alături de mama copilului său, totul a decurs fără probleme. Primul câștigător de la „Vocea României” avea să povestească, pentru aceeași sursă, ce sentimente l-au cuprins în acele clipe.

„Sentimentele se repetă, aceleași emoții, aceleași trăiri, probabil au o intensitate mai mică pentru că deja sunt obișnuit, dar … intensitate mai mică, puțin zis, pentru că s-a născut prematur și stai puțin cu teamă, ca părinte.

S-a născut la 36 de săptămâni, iar astăzi merg să le aduc acasă. Mi-aș fi dorit să fiu acolo, lângă ele. Acasă este totul pregătit!

Deocamdată, fetițele nu s-au întâlnit și n-avem de unde să știm care-i va fi reacția. Elif nu știe prea multe despre Mira și având doar un an și două luni, o să o vadă, dar doar de la distanță”, spunea Ștefan Stan când devenea tătic a doua oară.

Vezi și Soția lui Ștefan Stan a născut! Mesajul emoționant de pe patul de spital

Citește și:

Dieta cu care a slăbit Cătălin Scărlătescu 52 de kilograme: ”Erau şi toate date peste cap în analize”. Ajunsese la 68 de kilograme!

Cine este, de fapt, Ramona Crăciunescu, de la Survivor 2022. Și-a pierdut iubitul și fetița într-un accident teribil