„A fost o zi cu multă încărcătură emoțională, deoarece este prima noapte într-un an și 2 luni când Elif nu doarme cu mine și bineînțeles emoțiile de dinaintea nașterii.

Sunt cea mai fericită, nemachiată și cu cearcăne, dar cu zâmbetul pe buze și cu inima plină că am devenit mamă pentru a doua oară.

Sunt sentimente pe care nu le pot descrie, nu știu cum să îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru tot ceea ce îmi oferă! Vă mulțumesc pentru mesajele primite”, a scris sâmbătă Simona, pe Instagram, direct din maternitate, de pe patul de spital.

Soția lui Ștefan Stan radiază de fericire și poartă în ochi bucuria de a fi mamă din nou. Într-adevăr e nemachiată și probabil obosită, dar I se citește fericirea în ochi. 

Simona și Ștefan mai au acasă o mândrețe de fată, cu un nume special, Elif Mihaela. Micuța a venit pe lume în noiembrie 2020, iar în luna mai a anunlui trecut a avut parte de un botez ca în povești.

Deja părinți de fetiță

Ștefan Stan, câștigătorul primului sezon „Vocea României” (PRO TV), s-a căsătorit cu Simona în noiembrie 2019, după o relație de patru ani. Cei doi au făcut doar cununia civilă, la trei săptămâni de la moartea mamei artistului, nunta fiind de ceva vreme pe agenda familiei lor.

Ștefan Stan a fost copleșit de emoții când a devenit tătic pentru prima oară. El a declarat că o lua în brațe, cu mari emoții, pe micuța Elif.

„Mi-era frică să nu o sparg, trei zile nu am pus mâna pe ea. E ciudat că are ochii foarte deschiși la culoare. Nu am schimbat scutece până acum”, povestea el în emisiunea lui Teo Trandafir.

Vezi și Surpriză! Abia a născut și e iar însărcinată! Ștefan Stan va mai avea o fetiță!

Citește și:

Natanticu, glumă pe seama situației dintre România și Rusia: „Uite că s-a adeverit”

Fiul Barbarei Mori joacă în noul serial Rebelde. Îi calcă pe urme mamei sale celebre