Mihaela Prigoană are 43 de ani și este o adevărată apariție. Cea mai nouă poză a ei, cu rochia mulată, despicată pe coapse, ar face-o invidioasă până și pe Kim Kardashian. Blondă, cu părul lung, cu chip de păpușă, sibianca a adus mult bine în viața lui Silviu Prigoană (58 de ani). Cei doi s-au cunoscut în 2015, la câteva luni după divorțul lui Silviu Prigoană de Adriana Bahmuțeanu, iar pe 8 martie 2016 s-au căsătorit. Silviu pentru a șaptea oară, iar Mihaela, pentru a doua oară. Ambii au mulți copii din căsniciile anterioare, dar le place să aibă casa plină de veselie. Mihaela are trei copii, Ionuţ (15 ani), Ana Maria (14 ani) şi Alexandra (13 ani), iar Silviu, patru copii. Pe Honorius (34 de ani) și pe Silvius (31 de ani) cu prima soție, iar din căsnicia cu Adriana Bahmuţeanu, pe Maximus (14 ani) şi pe Eduard (13 ani).

mihaela-prigoana-4SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 15

Mihaela Prigoană: „Nu sunt cu Silviu pentru banii lui!”

Mihaela Prigoană a povestit în urmă cu ceva timp, pentru revista Taifasuri, cum a început povestea lor de dragoste și ce a atras-o cel mai mult la Silviu Prigoană: „M-a cucerit cu inteligenţa lui, nu există întrebare la care să nu aibă răspuns, cu faptul că este un om bun şi iubitor şi un tată desăvârşit. Când îmi trimite mesaje dimineaţa sau seara şi văd că-i pasă în permanenţă de mine, că pune suflet în relaţie şi-mi poartă grija… asta este cea mai mare bucurie (…).

Nu sunt cu Silviu pentru banii lui! Şi mi-aş dori ca oamenii să-i vadă lui Silviu sufletul, aşa cum este el, pentru că el nu merită jigniri, cum a mai primit. Am văzut lucruri pe care el le face din bunătate şi nu vorbeşte niciodată despre ele, iar eu nu le-am mai văzut la nimeni. Este foarte darnic şi atent cu oamenii din jurul lui. Nu-şi uită niciodată finii şi apropiaţii, întotdeauna le trimite cadouri de Sărbători şi de ziua lor. Atunci când un prieten de-al său s-a aflat la nevoie, aproape să-şi piardă viaţa, Silviu l-a ajutat fără să stea pe gânduri şi l-a salvat. Această faţă a lui mi-ar plăcea să fie văzută”, povestea Mihaela pentru Taifasuri.

În prezent, Mihaela Prigoană este terapeut, iar în trecut a fost producător de produse de patiserie și cofetărie. „Am urmat un seminar de specializare în metoda Dorn, în Germania. Am făcut acest lucru pentru mine, nu pentru a deveni neapărat terapeut, deoarece am rămas cu ceva probleme la coloană în urma sarcinilor şi voiam să cunosc mai bine cum funcţionează şi cum pot să-mi protejez coloana vertebrală şi articulaţiile. Pe scurt, metoda terapeutică Dorn este o metodă eficientă ce se poate aplica în cazul mai multor afecţiuni ale spatelui, coloanei vertebrale, încheieturilor şi tuturor părţilor corpului care au direct sau indirect legatură cu coloana vertebrală şi cu articulaţiile”, a mai spus ea pentru Taifasuri.

Citește și: Silviu Prigoană se pregătește să fie iar socru mare! Cine e noua lui noră: ”O nepoțică ar fi binevenită, noi în neam facem doar băieți”

Citește și: Silviu Prigoană a devenit bunic! Bebelușul s-a născut în America. Cine vor fi celebrii săi nași. Complet neașteptat!