Leila George are numai 29 de ani, iar mariajul cu actorul sexagenar a luat pe toată lumea prin surprindere, dată fiind diferența mare de vârstă. Cei doi s-au căsătorit pe Zoom, avându-i alături pe copiii lui și pe fratele ei.

Va fi al treilea divorț pentru Sean Penn, care a fost căsătorit în trecut și cu Madonna. Mariajul lor nu a rezistat decât 4 ani.

Sean Penn picks up some supplies at Walgreens in New York CitySeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 8

Ulterior, Penn a fost căsătorit cu Robin Wright, vedeta din ”House of Cards”. Mariajul lor a rezistat 14 ani, până în 2010, din el rezultând doi copii, Dylan, de 29 de ani, și Hopper, de 26 de ani, ambii călcând pe urmele părinților și îmbrățișând actoria.

Apoi, actorul a format un cuplu cu Charlize Theron, dar nici această relație nu a rezistat mai mult de doi ani, până în 2015. Asta, chiar dacă actorul anunțase deja că vrea să-i adopte copiii.

Să fie aceasta cauza divorțului?

Pentru moment, nu se cunosc cauzele divorțului. De menționat e însă faptul că, în trecut, una dintre fostele sale soții, celebra Madonna, l-a acuzat că a fost agresiv cu ea. Aceasta susținea, la momentul respectiv, că a fost bătută de fostul sopț atât în timpul căsătoriei, cât și după.

În ciuda acuzațiilor, actorul a avut doar vorbe bune la adresa fostei soții. Susține însă că între ei a fost pasiune nebună și că Madonna, la rândul ei, ”era ca un foc”.

Mariajul dintre Penn și Madonna a fost cu probleme încă de la început. Certurile violente dintre cei doi erau la ordinea zilei, mai ales că Penn consuma mari cantități de alcool zi de zi. În 1988, când Penn era convins că Madonna are o aventură cu Warren Beatty, o ceartă monstru având din nou loc, Madonna a pus piciorul în prag, anulând căsătoria.

Într-o seară, după ce din nou a consumat alcool, Penn a escaladat casa Madonnei, reușind să pătrundă. Cântăreața, singură acasă, a fost legată de un scaun și agresată, fizic și emoțional, timp de mai multe ore. Pentru că, la un moment dat, Penn a rămas fără băutură, a plecat să își facă provizii. S-a întors și a luat-o de la capăt. Madonna a reușit să scape doar invocând nevoia de a merge la toaletă.

Penn, pe atunci în vârstă de 25 de ani, a fost arestat, însă acuzațiile au fost retrase, pentru că Madonna nu a vrut să ajungă subiectul favorit de bârfă al tabloidelor. Cât despre Penn, activist convins și deținător de două Oscaruri, a reușit să facă uitat incidentul.

Vezi și Imagini rare cu Sean Penn și soția lui cu 31 de ani mai tânără. Cei doi s-au căsătorit, în mare secret

Foto: Profimedia

Citește și:

Fotografia cu Adriana Bahmuțeanu care i-a îngrozit pe toți. Ce se întâmplă în aceste momente cu vedeta

Ambulanța a fost chemată de urgență acasă la Gabriela Cristea. Toată familia are Covid!