Irina avea doar 19 ani când l-a cunoscut pe Răzvan, câștigătorul show-ului Asia Express și era studentă la Facultatea de Jurnalism. Ea făcea hosting si figuraţie specială la Buftea, iar el era pe platourile de filmare şi a remarcat-o. Cei doi s-au plăcut reciproc, iar după prima ieșire s-au îndrăgostit iremediabil unul de celălalt.

Irina este acum  reporter la Pro TV și co-prezentatoare la emisiunea Vocea României, iar cei doi s-au cunoscut în 2007, iar după trei ani s-au căsătorit și au împreună o fetiță superbă, pe nume Diana.

În ciuda faptului că este foarte tânără, Irina (32 de ani) a mărturisit că are probleme de sănătate de când a fost însărcinată. Dezvăluirile au fost făcute de Irina Fodor în urmă cu ceva timp chiar pe blogul ei, acolo unde a scris că a început să uite lucruri.

„„De ceva timp (v-aş zice cât, dar nu mai ţin minte) am început să uit lucruri. Dar bine de tot, nu aşa. Adică rău. Uit aşa de rău, că îmi e, într-o zi, să nu uit naiba care îmi e casa, şi să intru în a vreunui vecin(am văzut eu o casă cu piscină pe strada noastră. Dacă e să uit vreodată, în aia intru). Aşa mă gândesc. Că poate îl uit pe Fodor pe la prieteni, pe copil pe la bunici şi mă trezesc în vreo vacanţă exotică singură, de nebună. Nu se face aşa ceva! Acum, pe bune, cred ca pierderile de memorie au început o dată cu sarcina şi de atunci nu am recuperat ce am pierdut. Am mai auzit eu la ştiri că oamenii pleacă de la hoteluri cu mici suveniruri: ba o ceşcuţă, ba o linguriţă, ba un prosopel. Cred că aşa şi ăştia mici. După nouă luni, când îşi face bebe bagajul, pune şi vreo câţiva neuroni de pe la noi, să fie. Cine ştie, dacă i-or trebui cândva?”, a mărturisit Irina

Nu-și aminte numele oamenilor pe care îi cunoaște

Irina Fodor a continuat, afirmând că are şi momente când merge din dormitor în bucătărie şi uită ce trebuie să facă.

„Păi ferească Dumnezeu să ascund eu ceva. Într-o vară, am ascuns prin casă o cutie cu jeleuri. Le feream de asta mică, le primise cadou şi nu voiam să le pape pe toate o dată. Le-am mai găsit de Crăciun. Toată familia s-a bucurat. Al meu, săracul, şi-a luat nevastă mai tânără că s-a gândit ca măcar unul dintre noi să îşi aducă aminte când trebuie să ne luăm pastilele. Ţeapă! Trebuie să menţionez că cel mai mişto mi se rupe filmul când spui cuvintele magice: Te rog să nu uiţi să…

Câteodată, cobor din dormitor în bucătărie cu gândul să fac ceva anume şi ajung în încăpere cu privirea pierdută. Fodor mă ghiceşte de la o poştă şi mă întreabă: «Ce, ai uitat pentru ce ai venit, este? ». Eu nu-s tâmpită să recunosc, iau în mână primul obiect care îmi sare în ochi şi spun prima frază care îmi vine în minte: «Am venit să-mi fac un ceai!». El se uită la mine şi mai ciudat şi zice: «Aaa, cu mixerul îţi faci tu ceai?!?». Nu mai spun de situaţiile penibile când vin oameni către mine zâmbind şi gata să mă îmbrăţişeze, iar creierul meu scotoceşte disperat în sertare după nume şi informaţii, dar nu reuşeşte decât să mă lase cu ochii goi, cu o mare varză în cap şi într-o situaţie în care, indiscutabil, ajung să mă fac de tot râsul“, a mai mărturisit Irina.

Soția lui Fodor susține că are și momente când se întâlneşte cu oameni care o cunosc, dar ea nu îşi aminteşte cum îi cheamă pe aceştia.

„ Frumos tare mai e când îmi fac cunoștință prietene de-ale mele cu iubiții lor și eu spun că ne cunoaștem deja, dar de fapt mă cunoșteam cu ex-ul, și fac un mix nebun de nume și situații, de mai bine nu îmi mai prezentați nimic, niciodată.Nu mai spun de situațiile penibile când vin oameni către mine zâmbind și gata să mă îmbrățișeze, iar creierul meu scotocește disperat în sertare după nume și informații, dar nu reușește decât să mă lase cu ochii goi, cu o mare varză în cap și într-o situație în care, indiscutabil, ajung să mă fac de tot râsul”, a mai precizat Irina.

 

Citește și: