Mădălina Crețan: „Relația dintre mine și NOSFE este mai specială acum”

Soția lui Nosfe a povestit îndurerată într-un interviu acordat Click.ro cum încă vorbește despre soțul ei în fiecare zi.

„Relația dintre mine și NOSFE este mai specială acum. Nu prea aș vrea să dezvolt subiectul, că după aceea o să mă creadă lumea nebună și nu este așa. El nu mi s-a arătat până acum în vise, ci prin alt mod….de exemplu am simțit, într-o zi, cum îmi pune cineva o mână caldă pe umărul meu și am știut că este a lui, plus că vorbesc despre el în fiecare zi și simt că este în casă alături de mine. Nu am cum să trec peste așa ceva.”

nosfeSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

Fetița lui Nosfe încă întreabă de tatăl său

Atât Mădălina, cât și fetița sa, au mers la terapie după pierderea suferită. Chiar și așa, după cum era firesc, copilul încă întreabă de tatăl său, iar Mădălina nu are un răspuns pentru ea.

„Copilul întreabă de NOSFE, da, de multe ori îmi zice “unde e tati?”. Însă, nu reușesc să îi răspund la această întrebare, nu știu de ce, nu găsesc încă forța în mine. De când a murit soțul meu mergem la terapie împreună și este bine, doar așa putem depăși ce s-a întâmplat în familia noastră”, a explicat soția artistului.

Rapperul NOSFE, pe numele real Darius Vlad Crețan, a decedat în luna octombrie a anului trecut, în urma unui infarct miocardic.
Tragedia a avut loc la un concert, chiar după ce artistul a cântat pe o scenă din București.

Imagini: Instagram | soțiedeartist