Vestea a fost dată chiar de Nick Carter pe Twitter: ”Abia așteptam să o întâlnesc peste trei luni. Mi-e inima sfâșiată de durere”.

Artistul în vârstă de 38 de ani, care în prezent se află în America de Sud, în turneu, A fost la un pas de a-și anula concertul din Lima, Peru, după aflarea cumplitei vești. De altfel, a scris pe Twitter: ”Nu cred că pot cânta seara asta. Îmi pare rău, Lima”.

Ulterior, însă, a revenit cu un mesaj: ”Va fi greu, dar din dragoste pentru fanii mei din Lima, voi fi pe scenă diseară”.

Nick Carter și Lauren Kitt sunt căsătoriți din 2014 și au împreună un băiat de doi ani, pe nume Odin, născut acasă, după un travaliu de 30 de ore. Lauren a avut complicații și în cazul primei sarcini, în primul trimestru, neștiind dacă avea cum să o ducă la termen.

 

View this post on Instagram

 

Yes dads take baths with their kids ?. #toddlers #children #familytime #familyman #qualitytime

A post shared by Nick Carter (@nickcarter) on

Vorbind despre Odin, Nick Carter declara recent: ”E un ghemotoc de fericire, îmi topește inima și-mi dă un țel, un motiv de a rămâne sănătos, motivat și toate celelalte”.

Vezi și Un cântăreț a trecut prin momente critice. Ajunsese să cântărească 52 de kilograme și își modifica pozele pe calculator ca să pară mai gras|FOTO

Citește și: