Panică pentru familia fostului realizator TV, Mircea Radu. Soția acestuia a suferit un accident în timp ce traversa, regulamentar, pe zebră, anunță Antena 3. Raluca Radu și bărbatul care o însoțea au fost răniți și transportați la un spital, pentru investigații medicale, relatează sursa menționată. Etilotestul a indicat că șoferul nu consumase alcool. Polițiștii au deschis dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Soția lui Mircea Radu, prima reacție după accident

UPDATE Raluca Radu a avut, luni, o primă reacție după nefericitul accident. „Dragii mei, vă mulțumesc pentru gândurile bune, sutele de mesaje și telefone cu urări de sănătate și încurajare, care mi-au fost un adevărat sprijin după accidentul suferit acum trei zile. Recuperarea mea merge înainte. Chiar și în aceste circumstanțe delicate, de mâine voi fi din nou alături de pacienții mei. P.S. Vechiul numar de telefon al cabinetului, pierdut in accident, nu mai poate fi recuperat”, a scris Raluca Radu pe Facebook.

Mircea Radu și Raluca Olaru, căsătoriți din 2013

Mircea Radu este căsătorit cu Raluca din anul anul 2013 și au împreună doi copii, Clara și Tudor. Raluca Radu, Olaru înainte de căsătorie, este medic oncolog. Mircea Radu a debutat în 1994 la TVR 1, departamentul Ştiri, unde a rămas până în 2000. A urmat etapa Antena 1, una foarte prolifică pentru realizatorul TV. Mircea Radu a prezentat știri, la Observator, apoi a prezentat emisiunea de succes “Din Dragoste”. În 2010 revine în TVR, la ştiri, şi prezintă “În Trecerea Anilor”. În 2016 a lucrat cu Marina Almășan la TVR 2, la emisiunea “Femei de 10, Bărbaţi de 10”. În 2017 pleacă la Antena 1 şi prezintă “Ie Românie”. În decembrie 2019 s-a întors la TVR pt show-ul „Down The Road: Aventura”.

Mircea Radu, alături de soția sa, Raluca. Foto: Click!
Mircea Radu, alături de soția sa, Raluca. Foto: Click!