”E un nou șerif în oraș și nu e mai mare decât un cartof dulce. Țineți-vă bine!”, a scris actorul pe Instagram, postând și o fotografie în care e vizibilă burtica de gravidă a soției sale.

sotia lui Josh Brolin

Kathryn Boyd, în vârstă de 31 de ani, e prima oară însărcinată, iar bucuria sa e vizibilă în instantaneul postat de soțul ei online.

Al treilea mariaj

Vedeta din ”No Country for Old Men”, dar și dinGuardians of the Galaxy”, ”Avengers: Age of Ultron”, ”Deadpool 2” seria ”X-Men” are deja doi copii mari din căsătoria cu actrița Alice Adair: Trevor, de 29 de ani, și Eden, de 24.

După divorțul de Alice, actorul a fost logodit cu Minnie Driver, timp de șase luni, după care s-a căsătorit cu Diane Lane, în 2004. Nici acest mariaj nu a mers, așa că în 2013 au divorțat, după aproape 10 ani de căsnicie.

Josh și actuala sa soție, Kathryn, fostă asistentă personală a actorului, au făcut publică relația lor în 2015, când s-au lăsat fotografiați de paparazzi într-o vacanță în Italia. În același an s-au logodit, iar în septembrie 2016 s-au căsătorit.

Vezi și Este însărcinată din nou la 54 de ani. Va deveni mamă a cincea oară. Prima poză cu burtica de gravidă

Citește și: