Kathryn a postat, duminică, o înregistrare cu Westlyn, care zâmbește în somn. O imagine adorabilă, care a topit inimile tuturor. ”Nimic nu se compară cu asta… nimic. Inima mea s-a schimbat pentru totdeauna. Josh Brolin, mulțumesc pentru această nouă și mică viață a noastră!”, a scris tânăra mămică pe rețeaua de socializare.

 

View this post on Instagram

 

Our family’s newest (and tiniest) member. Westlyn Reign Brolin, I love you so much already. Nothing compares to this… nothing. My heart is totally different forever. @joshbrolin thanks for this little life of ours. ❤️

A post shared by k a t h r y n b r o l i n (@kathrynbrolin) on

Pentru Kathryn este primul copil, în timp ce pentru actorul din ”The Avengers: Infinity Wareste al treilea. Acesta are deja doi copii deveniți adulți, cu fosta soție Alice Adair. Josh, fiul lui James Brolin (soțul Barbrei Streisand) e la a treia căsătorie. Din al doilea mariaj, cel cu Diane Lane, nu au rezultat copii.

Acesta a nunțat și el venirea pe lume a fetiței sale: ”Un nou șerif în oraș și nu e mai mare decât un cartof dulce”.

Înainte să nască, actorul, care a jucat și în ”Deadpool 2”, i se adresa bebelușului, aflat încă în burta mamei, spunându-i, tot pe Instagram, că este o ”piesă de artă” și că va avea ”cea mai bună mamă din câte există”. Tot atunci spunea că se simte cu adevărat binecuvântat de așa o minune.

În ultimele două luni, Joh a renunțat la toate proiectele sale, pentru a-i fi alături soției sale. Josj și kathryn s-au căsătorit în urmă cu doi ani și iată că nu au pierdut delocm timpul!

Vezi și De ce crede soțul Barbrei Streisand că relația lor a fost scrisă în stele. Zodiile lor sunt decisive! Dar mai au un secret

Citește și: