”Soția mea a început să facă remarci nu prea subtile legate de o procedură medicală căreia să mă supun”, a declarat recent actorul britanic, referindu-se la vasectomie.

Și pe bună dreptate, din moment ce Corden, care în prezent este gazda show-ului de noapte ”The late late show cu James Corden”, pe canalul CBS, are 39 de ani, iar soția sa este suficient de tânără încât să poată rămâne din nou însărcinată.

Mai în glumă, mai în serios, și actorul recunoaște că nu mai e loc pentru încă un copil în viața lor. ”După nașterea fiului meu, am simțit că mai bine de atât nu poate fi. Apoi a venit Carey și am ajuns la apogeul fericirii. Nu pot continua așa”.

Cei doi au împreună trei copii: Max, de șase ani, Carey, de trei ani, și o fetiță născută în luna decembrie a anului trecut, al cărei nume nu a fost încă făcut public. James și Julia sunt căsătoriți din 2012, iar de atunci nu au pierdut deloc timpul, așa că e de înțeles îngrijorarea femeii.

Într-un interviu recent, James Corden a vorbit și despre cum a cunoscut-o pe soția sa. Deși în țara natală, Anglia, era vedetă de peste 10 ani, renumele mondial venind acum câțiva ani, Julia, care nu se uita deloc la TV, habar nu avea cine e. Însă după o seară petrecută împreună, nu și-au mai luat la revedere. Julia nu are nimic de-a face cu industria showbizz-ului, ea lucrând pentru organizația ”Salvați copiii”.

Vezi și Dezvăluire neașteptată. Dani Oțil se pregătește să devină tătic. „O să-l îmbrac în…”

Citește și: