Fostul mare fotbalist român Iosif Rotariu trece, din nou, prin momente grele. Soția lui, Dana Rotariu, a fost operată în urmă cu trei săptămâni de cancer la colon. Medicii din Turcia i-au extirpat două tumori, iar în prezent a început chimioterpia, scrie gsp.ro.

Nu te poți gândi cât de nedrept este, ținând cont că această familie a trăit, în ultimii 15 ani, numai prin spitale. Kassandra, fetița salvată și adoptată de soții Rotariu, mutilată de bunică, a suferit nu mai puțin de 50 de operații.

kassandra-rotariu-1SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

Soția lui Iosif Rotariu are nevoie de ajutor

„Iosif Rotariu, fotbalistul de legendă al Stelei, trece din nou prin momente grele în viaţă. Ştim cu toţii povestea fiicei adoptive a mijlocaşului nostru. Kassandra a fost adoptată de Iosif şi Dana Rotariu când avea doar 4 ani. Fetiţa a fost supusă la mari chinuri de către bunica ei, iar fostul mare fotbalist a fost salvarea. A suferit peste 50 de operaţii!

Acum fata are 18 ani şi este la liceu. Din păcate, această familie frumoasă, de oameni calzi şi primitori este, din nou, greu încercată. Doamna Dana Rotariu este internată, într-o stare critică, într-un spital din Turcia, trecând zilele trecute printr-o foarte grea operaţie de cancer de colon cu mai multe metastaze!

Familia Rotariu are nevoie de ajutor pentru a putea plăti spitalizarea şi pentru a se putea întoarce acasă. Haideţi să ajutăm o mamă care şi-a pus viaţa în slujba binelui şi a sacrificiului. O mamă şi un tată care puteau duce o viaţă lipsită de griji, dar care au ales să salveze şi alte vieţi.

Facem un apel către toţi cei care pot şi doresc să-i ajute financiar, să doneze în conturile de mai jos:

RO69BTRLRONCRT0501773401

Beneficiar: ASOCIATIA TOTI PENTRU KASSANDRA

RO41BRDE360SV41649753600 – RON

RO23BRDE360SV46575773600 – EURO

Beneficiar: ROTARIU IOSIF”, a scris CSA Steaua pe Facebook.

„Soția este bine deocamdată. Sper să trecem cu bine peste acest moment greu”, a declarat Rotariu, citat de gps.ro. Operația în Turcia a fost costisitoare, dar Rotariu spune că este stăpân pe situație: „Am achitat mare parte din bani și ne descurcăm”.

Soții Rotariu, greu încercați de destin

Povestea Kassandrei Rotariu este emoționantă. Fetița a fost mutilată de bunica ei, aruncată pe geam de la etajul al treilea și arsă cu țigara. Soții Rotariu au adoptat-o de mică și au făcut tot posibilul să îi ofere o șansă la o viață normală. Până în prezent, Kassandra are în jur de 50 de operații și a fost diagnosticată cu osteomielită, afecțiune gravă a sistemului osos.

Iosif și Dana Rotariu mai au un copil înfiat, pe Cristian (20 de ani), care suferă de diabet de la vârsta de trei ani și este dependent de insulină. Dar problemele nu se încheie aici pentru soții Rotariu. În 2018, fiica lor cea mare, Romina, a fost acuzată de un părinte că a lovit atât de tare un copil la creșa unde lucra, încât i-a rupt piciorul. Un an mai târziu, Romina a fost condamnată la doi ani și opt luni de închisoare cu suspendare, pentru purtare abuzivă și rele tratamente aplicate unui minor. Soții Rotariu mai au un băiat pe nume Roberto, în vârstă de 33 de ani.

Citește și: Adrian Daminescu: „Am cancer la plămâni!”. Artistul vorbește despre problemele grave cu care se confruntă

Citește și: Dolph Lundgren, anunț șocant: cancerul s-a răspândit la plămâni, stomac și coloană. De 8 ani luptă cu boala, în secret