În somn a murit. Am dormit împreună și pe la 5 m-am trezit și era moartă. Aseară era foarte rău. Ultimele cuvinte ale ei au fost să am grijă de copii”, a declarat Iosif Rotariu, pentru Click.ro.

Fostul mare internațional declara la începutul lunii mai că starea de sănătate a soției sale era extrem de gravă. Medicii i-au spus atunci să se pregătească pentru ce e mai rău: „Soția este foarte rău. Acum este sub un puternic tratament medicamentos și este din ce în ce mai rău. Vedem cât o să mai fie, cât o să mai trăiască. Medicii mi-au zis că nu mai are multe zile de trăit.

A ajuns acum să cântărească 35 de kilograme. Lucurile merg din rău în mai rău. Are cancer cu metastază și boala avansează foarte rapid. De Paște, am stat cu ea prin spitale, este rău. Nu mai are multe zile de trăit”, spunea Iosif Rotariu pentru sursa anterior citată.

dana-rotariu11SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

Și clubul Poli Timișoara a transmis un mesaj de condoleanțe pe pagina oficială de Facebook. „Din păcate viaţa este crudă. Soţia marelui Iosif Rotariu s-a stins din viaţă în dimineaţa zilei de astăzi.

Sincere condoleanţe familiei Rotariu. Drum lin către stele doamna Dana!”, a scris clubul timişorean.

În 2023, Dana Rotariu a fost internată, într-o stare critică, într-un spital din Turcia, fiind operată de cancer de colon cu mai multe metastaze. Celulele canceroase s-au extins la plămâni, iar starea de sănătate a soţiei lui Rotariu s-a înrăutăţit. Iosif şi Dana Rotariu avea patru copii: Romina, Roberto, Kassandra şi Cristian.

Soții Rotariu, bunii samariteni greu încercați de destin

Nu te poți gândi cât de nedrept este tot ceea ce li se întâmplă soților Rotariu, ținând cont că această familie a trăit, în ultimii 15 ani, numai prin spitale. Kassandra, fetița salvată și adoptată de soții Rotariu, mutilată de bunică, a suferit nu mai puțin de 50 de operații. Mai mult, Kassandra nu este singurul lor copil adoptat.

Povestea Kassandrei Rotariu este emoționantă. Fetița a fost mutilată de bunica ei, aruncată pe geam de la etajul al treilea și arsă cu țigara. Soții Rotariu au adoptat-o de mică și au făcut tot posibilul să îi ofere o șansă la o viață normală. Până în prezent, Kassandra are în jur de 50 de operații și a fost diagnosticată cu osteomielită, afecțiune gravă a sistemului osos.

Iosif și Dana Rotariu mai au un copil înfiat, pe Cristian (20 de ani), care suferă de diabet de la vârsta de trei ani și este dependent de insulină. Dar problemele nu se încheie aici pentru soții Rotariu. În 2018, fiica lor cea mare, Romina, a fost acuzată de un părinte că a lovit atât de tare un copil la creșa unde lucra, încât i-a rupt piciorul.

Un an mai târziu, Romina a fost condamnată la doi ani și opt luni de închisoare cu suspendare, pentru purtare abuzivă și rele tratamente aplicate unui minor. Soții Rotariu mai au un băiat pe nume Roberto, în vârstă de 33 de ani.

𝐀𝐛𝐨𝐧𝐞𝐚𝐳a-𝐭𝐞 𝐥𝐚 𝐧𝐞𝐰𝐬𝐥𝐞𝐭𝐭𝐞𝐫𝐮𝐥 𝐋𝐢𝐛𝐞𝐫𝐭𝐚𝐭𝐞𝐚𝐩𝐞𝐧𝐭𝐫𝐮𝐟𝐞𝐦𝐞𝐢 – https://tinyurl.com/libertateapentrufemei și vei primi direct în inbox selecția celor mai importante știri ale zilei: vedete, sănătate, sfaturi practice, horoscop, religie, povești de viață.

Citește și: Iosif Rotariu trece prin clipe grele cu soția operată de cancer: „Soția se simte mai rău decât era. I-a recidivat boala”

Citește și: Soția lui Iosif Rotariu, cancer cu metastaze. Familia fostului fotbalist e greu încercată de soartă: Kassandra, fetița salvată de ei, a fost operată de 50 de ori