Ioana Simion, soția lui Ilie Năstase, a ajuns pe mâna medicilor, după ce a ținut mai multe diete draconice.

Ca orice femeie, Ioana și-a dorit să arate cât mai bine și să aibă o siluetă trasă prin inel ca a vedetelor, însă dietele draconice au băgat-o în spital. Ioana Simion a dezvăluit pentru Antena Stars că din cauza meselor sărace în nutrienți, în urmă cu trei ani, a făcut ulcer perforat și a ajuns la spital, de urgență, unde medicii au intervenit chirurgical.

„Mi-a plăcut să arăt bine. Nu e o dietă echilibrată, nu recomand nimănui ce fac eu. Beau foarte multă apă, mănânc o dată pe zi, fac mesaje corporale, faciale. Trebuie să faci sacrificii. Nici eu nu recomand oamenilor să facă ce fac eu. Am ajuns pe cod roșu la spital, din cauza dietelor și tot nu m-am liniștit. Am făcut un ulcer perforat pentru că nu mâncam mai nimic, nu am știut ce am. Totul s-a întâmplat într-o fracțiune de secundă. Am căzut pe jos, m-au dus la spital, înainte să îl cunosc pe Ilie. Acum 3 ani. E foarte dureros, dar am scăpat cu bine. După operație am stat cuminte, îmi era teamă.”, ne-a spus Ioana Simion,

După ce a trecut perioada critică, Ioana Simion a dat uitării momentele dramatice prin care a trecut și a devenit din nou adepta unui stil de viață nesănătos, bazat pe o singură masă pe zi.

„Țineam o dietă echilibrată, după care am uitat prin ce am trecut și am luat-o de la capăt. După ce am născut am rămas cu kilograme în plus și am fost cam obsedată de grăsime. Bineînțeles că mi-am propus să slăbesc foarte repede. De la 75 am ajuns la 59 într-o lună. Fac masaje corporale de 3-4 ori pe săptămână. Încerc să mă odihnesc, fără să pierd nopțile. Încerc să am grijă de mine.”, a mai povestit soția lui Ilie Năstase.

Citește și:

Nicole Kidman, fotografia cu care și-a speriat fanii: ”Te rog, mănâncă mai mult…”

Meghan Markle a pierdut sarcina. Anunțul trist a fost făcut chiar de soția prințului Harry