Totul s-a întâmplat în timp ce se afla la echitație. Se știe că soția fostului tenismen are acest hobby. Nu-și imagina însă că va ajunge să fie aruncată din șa.

Aruncată din șa de Cezar

Foarte pasionată de echitație, Ioana Năstase merge ori de câte ori are ocazia la călărie, mai ales că deține și un cal, pe Cezar.

Din păcate, e un hobby care poate veni la pachet cu pericole mari, iar Ioana Năstase a simțit-o pe pielea ei.

Se pare că aceasta a fost aruncată de pe șa. Din fericire, este bine și a ținut să precizeze că îi mulțumește lui Dumnezeu că a scăpăt teafără.

Vestea a dat-o chiar ea pe rețelele de socializare, unde a publicat și câteva imagini cu ea și Cezar, făcute înainte de a avea parte de incidentul neplăcut.

”Înainte de a fi aruncată de pe șaua lui ”Cezar” !!! Mulțumesc Bunului Dumnezeu pentru că m-a salvat și de aceasta data !!!”, a scris Ioana Năstase pe pagina sa de socializare în dreptul imaginilor cu calul.

pe-calul-cezarSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 4

Ioana Năstase a cumpărat calul cu 25.000 de euro

Ioana Năstase a plătit pentru Cezar, calul nărăvaș, suma de 25.000 de euro. A fost cadoul de ziua ei de naștere.

Cu toate că i-a spus lui Ilie Năstase că își dorește acest dar de ziua ei, acesta a mărturisit că nu vrea să dea atât de mulți bani pe cal, astfel că Ioana Năstase a mers la bancă și a scos banii pentru a și-l cumpăra singură.

Ulterior, ea a mărturisit la Antena Stars că Ilie Năstase a venit la ea și i-a oferit și el jumătate din sumă, contribuind la cadoul mult dorit de soția sa.

”Am plecat de acasă cu Ilie ca să-mi aleg calul – el probabil a crezut că va costa în jur de 5.000 – 10.000 de euro – iar eu i-am spus că primul căluț care va veni peste mine, ăla va fi al meu. Primul căluț care a venit către mine a fost Cezărică, care era și foarte scump. Ilie auzind prețul a spus nu. Peste 20.000 de euro. Mi-a zis că – nu-ți iau femeie niciun cal, că e prea scump”, a povestit ea.

Vezi și Adevăratul motiv pentru care soția lui Ilie Năstase a renunțat la divorț: „Îi plesniseră niște vase de sânge!”

Citește și:

Abia a fost cu Lia Bugnar în vacanță. Marius Manole, despre viața lui amoroasă: ”Se întâmplă ceva”

Celia și-a botezat fetița! Imagini emoționante de la marele eveniment. Cât de cuminte a fost cea mică: ”Va primi ceva îngerași în plus”