A răspuns atunci că e o decizie calculată, asumată, luată împreună cu soția lui, modelul Sabrina Dhowre și că o iubește și mai mult pentru asta, că a ales să stea cu el. A mai spus că, în locul ei, ar proceda la fel.

Din păcate, însă, inevitabilul s-a întâmplat. Sabrina, căsătorită cu actorul anul trecut, a fost diagnosticată și ea cu coronavirus. Anunțul a fost făcut telefonic, într-o emisiune a vedetei Oprah Winfrey.

Am fost testată, am aflat azi-dimineață, sunt pozitivă (cu coronavirus)”, a declarat modelul.

Sabrina, în vârstă de 31 de ani, a mai spus că nu e surprinsă de rezultatul testului și că nu și-a pus niciodată problema de a sta în izolare fără soțul ei. ”Am vrut să fiu cu el. Acesta este instinctul unei soții. Vrei să fii cu el și să-i porți de grijă”, a mai spus aceasta.

Aș fi putut decide să stau măcar într-o cameră separată sau în altă parte și sunt sigură că oamenii iau astfel de decizii grele. Dar am decis că vreau să fiu cu el… și chiar să-l ating”, a mai declarat modelul.

Din fericire, nici aceasta, nici soțul ei, ambii în carantină în New Mexico, nu au simptome. Elba suferă și de astm, a dezvăluit el zilele trecute.

Cum își petrec cei doi carantina? Actorul îi face soției sale serenade la chitară, a mai dezvăluit Sabrina.

Citește și: