Și într-adevăr, momentul e cum nu se poate mai bun. Gemenii lui George și Amal, Ella și Alexander, au deja un an și două luni, iar avocata e încă tânără la cei 40 de ani ai săi.

De altfel, Amal a fost fotografiată pe 11 august și toată lumea a remarcat că soția lui George Clooney are o mică burtică. ”Gemenii lor sunt destul e mari acum, iar momentul e potrivit pentrui încă unul (copil – n. red.). Se simt mai mult decât pregătiți să devină din nou părinți”, a declarat o sursă.

”Se șoptește chiar că Amal ar putea avea încă un set de gemeni”, a mai spus sursa, menționând că George, de 57 de ani, și soția lui, au vorbit deja cu asistenta care i-a ajutat când gemenii abia ieșiseră din maternitate, rugând-o să se întoarcă îndată ce bebelușul (sau bebelușii) vor veni pe lume.

Deși dragostea plutește în aer pentru George și Amal, cei doi făcându-și declarații de dragoste chiar și în public, lucrurile s-au răcit puțin după accidentul de motocicletă al actorului, accident în care acesta putea chiar să-și piardă viața. Sursele spun că Amal a fost de-a dreptul furioasă pe el. Prin urmare, un nou membru al familiei ar detensiona situația.

În plus, l-ar face pe George Clooney mai responsabil și i-ar mai lua gândul de la acte imature, cum ar fi să conducă motociclete, mai spuns sursele.

”George a început să-și reia câteva dintre vechile obiceuri, inclusiv pasiunea pentru motociclete. După accident, au început să se certe și mai mult pentrui că Amal s-a săturat de rezistența lui în a se potoli, chiar dacă e tatăl a doi copii mici.

George și Amal sunt niște părinți excepționali, iar venirea pe lume a încă unui copil nu ar face decât să-i apropie și mai mult unul de altul. Lui George îi place să fie tată și nu ar face nimic care să pună în pericol relația cu Amal sau familia, în general”, a mai spus o sursă.

Vezi și Cea mai bună dovadă că prințul Harry și Meghan Markle sunt prieteni la cataramă cu George Clooney și soția

Citește și: