Soția lui Flick i-a dat replică Oanei Zăvoranu după ce „Querida” a făcut acuzații dure la adresa ei , spunând că Denisa profită de partenerul de viață pentru a-și crește numărul de followerși pe instagram.

Oana Zăvoranu a luat-o în vizor și pe soția lui Flick pentru activitatea pe care o are în mediul online, spunând de aceasta că profită la maximum de imaginea soțului ei pentru a deveni faimoasă pe social media.

Denisa Filcea nu a părut totuși deranjată de vorbele Oanei, dar a avut și ea o reacție dură la adresa ei, declarând că nu o interesează deloc ce zvonuri lansează actrița, însă a ținut să precizeze că a-i da replică, ar însemna “să mă cobor și să mă lupt în mocirlă”.

”Nu mă procupă absolut deloc ce spune, consider că fiecare om e la un nivel și dacă ăsta e nivelul nu mă intersează ce spune, personajul respectiv mă înspăimântă, nu vreau să visez urât noaptea, nu răspund și n-am răspuns până acum, nu pentru că mi-e frică și că n-aș vrea să atac, dar în momentul de față ar înseamna să mă cobor și mă lupt în mocirlă. Ce pot să fac în schimb în calitate de consilier în dezvoltare persoanală, îi propun o oră de consiliere contra-cost, eu nu fac mocangeală așa cum insinuează că aș face, lucrez pe bani.”, a spus Denisa la Antena Stars.

Denisa Filcea a mărturisit în continuare că este de parere că Oana Zăvoranu se comportă așa cu persoanele pe care nu le cunoaște, din cauza unor “traume nerezolvate din copilărie”, completând cu faptul că cei care o urmăresc sunt niște oameni “cu un nivel intelecual egal ca al unui copil care învată să meargă târâș”.

”Avem de-a face cu un caz grav, orice om evoluat poate să-și dea seama de acțiuniile ei, e plină de frustări, neîmpliniri, neacceptare, sunt acolo niște invidii, poate traume din copilărie nerezolvate. A ajuns-o bătrânețea, foarte multe realizări nu are, în afară de scandaluri nu o reprezintă altceva. Se agață de persoane care în momentul de față sunt apreciate și e băgată în seamă de o comunitate cu un nivel intelectual egal ca al unui copil care învață să meargă târâș și atunci e interesantă”, au mai fost câteva dintre cuvintele pe care Denisa Filcea le-a spus la adresa Oanei Zăvoranu.

Citește și:

Gabi Bădălău și Bianca Drăgușanu s-au despărțit. Anunțul făcut de afacerist

Cui îi lasă Cristian Țânțăreanu averea de aproape 30 de milioane de euro. Testamentul e deja făcut: ”Eu am o frică de foamete”