„Chiar nu credeam că va veni și ziua în care cineva se va kk pe una dintre rochiile mele preferate și eu am să râd, ba chiar mi se va părea drăguț. Dar tot ce ține de copiii noștri e drăguț, nu? Mămici, vi s-a întâmplat și vouă astfel de accidente? Unde erați și cum ați reacționat? @flick_domnulrima a spus că nu voi avea curajul să postez asta, dar asta e viața mea acum și ador și iubesc fiecare secundă din ea, cu tot cu cacadandana. Tot ce contează e că Eva Maria e sănătoasă, liniștită și fericită. Sunt mamă, acum îmi iau energia din râsete și pupici de bebe. Sending Love”, a scris Denisa Fîlcea pe Facebook și pe Instagram, în dreptul unei imagini care a împărțit Internetul în două și care nu are nevoie de nici o descriere.

Comentariile au fost spumoase. Multe vedete mămici au lăudat-o pe Denisa pentru curajul de a posta această imagine, însă au fost și persoane scandalizate: „Sunt multe mame în spațiul virtual, dar n-am văzut nici un rahat de copil mic postat pe o rețea de socializare și crede-mă că pe toate ne-au vomitat… mi se pare urât, scârbos și etc.. zi frumoasă!”, i-a scris o urmăritoare.

„Dar pentru numele lui Dumnezeu, unii mănâncă și le apare în fața lor o poză cu treaba mare de bebeluș, măcar de o blurai sau făceai ceva în privința asta…Cine spune că e normal să îți postezi caca de bebeluș pe tine pe social media”, este un alt comentariu. Evident că multe dintre ele nu pot fi publicate.

Flick „Domnul Rimă” și Denisa Fîlcea au devenit părinți pe 23 iunie

Denisa Fîlcea, soția lui Flick, a născut o fetiță pe 23 iunie, iar de atunci este fascinată de viața de mămică. Tăticul Flick este mereu lângă ea și amândoi consideră că micuța Eva Maria le-a consolidat și mai mult relația. ,,Visul devine realitate/ Fiindcă de azi încolo este /O inimă în plus ce bate /Lâng-ale noastre, în poveste./Cuvintele nu pot transpune /Emoția și bucuria /De-a ține-n brațe o minune./Bine-ai venit, Eva Maria!”, a scris Flick pe rețelele de socializare în ziua în care a devenit tată. Flick, pe numele lui real Filcea Sebastian Andrei, și Denisa Hodișan s-au căsătorit în vara anului 2020. Au făcut nuntă în Creta, Grecia, iar nași le-aufost Daniel Buzdugan și soția sa.

Citește și: Flick „Domnul Rimă” și Denisa Fîlcea și-au botezat fetița. Imagini superbe de la ceremonie

Citește și: Denisa Fîlcea, soția lui Flick, „război” cu mămicile. S-a iscat iureșul după ce le-a pus la punct: „M-a certat o femeie, proaspătă “mămică…”