”A fost un weekend cu peripetii, sambata am prins o furtuna de nisip ca in Sahara si temperaturi de noiembrie… azi in schimb am avut noroc de soare…. asa cum straluceste si Cristina… La multi ani, sotia mea!🎂🥂☀️”, a scris Denis Ștefan, care a și postat mai multe fotografii de cuplu.

Pe lângă urările de rigoare, internauții nu au putut să nu observe cât de bine poate să arate Cristina, care tocmai a împlinit 32 de ani. Arată de-a dreptul ireal, mai cu seamă dacă iei în considerare faptul că acum mai puțin de doi ani devenea mamă pentru a doua oară.

Cât despre sărbătorită, aceasta a postat mai multe fotografii cu fetițele sale, arătând că are deja tot ce și-a dorit, pe ele, și că nimic altceva nu-și mai dorește.

cristina-a-implinit-32-de-ani-1SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 19

8 ani s-au chinuit să aibă un copil

Puțină lume știe că, după nașterea primei fetițe, Delia Maria, Denis Ștefan și soția lui au încercat timp de 8 ani să mai aibă un copil.

Totul părea să decurgă fără probleme în viețile lor, însă dorința de a-și mări familia urma să deschidă un capitol neplăcut în familia lor.

La data de 3 septembrie 2021, Cristina năștea cea de-a doua fetiță a lor, pe Dominique Maria. Drumul până la acest moment a fost presărat cu multe momente de disperare și încercări eșuate de a rămâne însărcinată.

Frustrarea era mare, nu rămâneam însărcinată. M-am rugat mulți ani”

La un moment dat, fosta „bebelușă” Cristina și-a împărtășit povestea pe pagina ei de Instagram. Ea a mărturisit că abia după ce și-a făcut o analiză de sânge pe care medicii au omis să o recomande a reușit să devină din nou mamă. Însă această eroare a costat-o 8 ani de încercări.

M-am rugat mult… mulți ani… Nu am știut că am Chlamydia în sânge, analiză pe care nu am făcut-o niciodată.

Am avut perioade, în cei 8 ani după nașterea Deliei, când m-am simțit rău. De disperare, mă internam mereu, doar să aflu ce am. Niciun medic la care am fost (și au fost destui) nu mi-a recomandat să fac și analiza asta”, a continuat.

Frustrarea era și mai mare, nu rămâneam însărcinată… un an, doi, trei… șapte!!! Până am ajuns la doctorul care a știut ce investigații să facem și, la câteva luni după tratamentul împotriva Chlamydiei, am rămas însărcinată.

Așa a trebuit să fie! Sunt recunoscătoare, pentru tot! 🙏🏻♥️ Am decis să vă povestesc… Aveți grijă de sănătatea voastră! Nu există nu se poate sau nu poți! Ai încredere! 🤍”, povestea ea.

Vezi și Când și-a cunoscut Denis Ștefan soția: Ea abia începuse liceul. Ce spune ea despre diferența de vârstă de 15 ani

Citește și:

Cum i s-a schimbat viața lui Matteo după ce a devenit tată. Mia, fetița lui de trei ani, e o păpușă cu ochi verzi, iar el e alt om!

Maria Constantin, nuntă de senzație în localul deținut de Gabi Bădălău! Toți invitații vor purta alb!