Dacă unele femei își ascund burtica în creștere, nu e și cazul Cristinei Ștefan. Savurează fiecare clipă a maternității și nu are nicio problemă în a se poza inclusiv în costumul de baie.

Iar contul ei de Instagram e plin de astfel de dovezi.

arata-excelent-la-30-de-aniSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 15

Cristina va aduce curând pe lume o fetiță, anunțul fiind făcut chiar de ea pe rețeaua de socializare. ”Mămică de fetiță”, a scris Cristina Ștefan pe Instagram atunci când a anunțat sexul bebelușului pe care urmează să-l aducă pe lume.

Tot ea spunea recent și cum decurge cea de-a doua sarcină. Dansatoarea a explicat că lucrurile stau destul de diferit față de prima sarcină, astfel că burtica a crescut chiar puțin mai repede, însă cu toate acestea nu a renunțat la activitățile pe care le avea înainte să rămână gravidă, povestind astfel că este foarte activă.

”Sunt foarte activă, dansez, silueta mea este una foarte ok, nu mă gândesc prea tare cum va fi pe parcurs, stilul de viață e același, cu alimentația sunt un pic mai atentă. Am mai multă grijă acum pentru bebe.

În rest, ne comportăm normal. Față de prima sarcină, burtica s-a văzut mult mai repede, este mult mai mare și nu mai aveam cum să ascund lucrul acesta. Acum am simțit că este momentul pentru că știu că totul este în ordine. Sunt foarte mândră și o să arăt asta în toate postările mele”, spunea Cristina Ștefan și s-a ținut de cuvânt.

În urmă cu câteva zile, Cristina a împlinit 30 de ani și a făcut un mic bilanț pe Instagram: ”30 de ani astazi!?? ? Sunt implinita pe toate planurile! Fericita de familia frumoasa pe care am construit-o impreuna cu sotul meu, de drumul ales in toti acesti ani. De familia si prietenii mei care sunt sanatosi. Pana la 30 de ani mi-am dorit 2 copii si Dumnezeu ne-a binecuvantat a doua oara”.

Vezi și Denis Ștefan va deveni tătic a doua oară. Anunțul a fost făcut chiar de el

Citește și:

Anca Serea a făcut anunțul despre cel de-al șaptelea copil. A uimit pe toată lumea: „Doamne ajută…”

Cristina Cioran a născut prematur. Primele declarații despre starea bebelușei: „Rugați-vă pentru mine și pentru ea…”