Daniel Onoriu a anunțat ieri, pentru a doua oară, faptul că urmează să se despartă de soția lui definitiv. În urmă cu două săptămâni, pilotul de curse făcea același anunț șocant, motivul acestei rupturi, spunea el, fiind din cauza faptul că Isabela nu îl apreciază suficient de tare.

Tot atunci, însă, bărbatul a rectificat totul și a spus că a fost doar o strategie de marketing, iar în realitate își iubește soția foarte mult. Nu a trecut însă mult și Daniel Onoriu a anunțat că despărțirea de soția lui a fost una adevărată, ba chiar cei doi nu mai locuiesc deja împreună.

”Am fost părăsit. Tot ce am făcut cu ceva timp în urmă a fost o idee venită pe moment ca să scap de acuze. A fost real motivul divorțului, dar am încercat să-l ascund, creând o scăpare.

Soția mea actuală nu mă iubește, nu apreciază gesturi și cel mai dureros e că nu vrea să îmi facă un copil măcar”, a scris Daniel Onoriu pe rețelele de socializare.

Daniel Onoriu a declarat faptul că vrea pe cineva lângă el care să-l merite și să-l iubească cu adevărat. Mai mult decât atât, bărbatul a ținut să îi ureze toate cele bune Isabelei.

”Urmează divorțul. Nu știu dacă mă voi căsători vreodată, dar, cu siguranță, o să-mi fac o iubită care să mă merite și care să mă iubească. Nu dau multe detalii, dar o să am grijă de ea, oferindu-i tot ce își dorește când o să am și îi doresc tot binele din lume și să fie fericită”, a mai scris Daniel Onoriu.

Ce spune Isabela Onoriu despre anunțul șoc făcut de soțul ei

Chiar dacă nu a vrut să ofere prea multe declarații, soția pilotului de curse a confirmat cele spuse de fostul ei partener de viață. Mai mult, Isabela mărturisește faptul că nu mai există nicio cale de împăcare.

”Nu vreau să comentez nimic din spusele lui Daniel, eu sunt un om decent, nu sunt persoană publică, nu vreau să apar nicăieri cu nimic. Este adevărat că ne-am despărțit, iar din partea mea nu mai e nicio cale de a mai fi împreună (…) Da, este adevărat (n.r. nu mai locuiesc împreună)”, a spus Isabela Onoriu pentru Spynews.ro.

Cum s-au cunoscut cei doi

În urmă cu doar puțin timp, Daniel Onoriu avea doar cuvinte de laudă la adresa femeii care i-a fost alături în cea mai dificilă perioadă din viața lui, cât a stat în comă. Pe Isabela a cunoscut-o pe rețelele de socializare, unde a fost acaparat de frumusețea ei.

„Noi suntem împreună cam de șase ani. Am agățat-o pe Facebook, am văzut-o, am leșinat, nu mai puteam.

Cu vrăjeala, ce faci, ești cea mai frumoasă femeie din lume, nu știu ce și gata, am vrăjit cu ea cam o săptămână. Înainte să mă văd cu ea, m-am văzut cu una care m-a și țepuit cu vreo 86.000 de euro și îi trimit poze: mâine mă văd cu ea și o iau de nevastă.

M-am văzut cu ea, mă frate, s-a urcat în mașină și am leșinat. Nu se poate, ca în filme. Ne-am dus la un restaurant, ne-am întâlnit cu fata aia și după două săptămâni mi-a devenit soție.”, a povestit Daniel Onoriu la Xtra Night Show.

Citește și:

Încă o împăcare răsunătoare în showbiz-ul mondial! Au reluat relația după 3 ani și au plecat într-o vacanță romantică atipică

Nadine, despre perioada când era dependentă de alcool: „Aveam nevoie de câteva sticle de vin pe zi”