Acum însă, scoasă din sărite de comentariile lui, a decis să vină cu partea ei de adevăr.

Vestea că Daniel și Isabela Onoriu divorțează după șase ani de căsnicie a surprins cu atât mai mult cu cât fostul pilot, abia revenit din coma de 55 de zile, mărturisea că are soția perfectă și că o iubește enorm. Dar lucrurile, pare-se, s-au înrăutățit în ultimele săptămâni, iar acum, amândoi, sunt deciși să divorțeze.

Isabela a explicat de la ce a pornit totul, dând de înțeles că decizia este definitivă și că oricum nu mai locuiesc împreună.

”Sunt multe de spus, dar ce să mai comentez? Oricum, nu mai există nicio cale de împăcare, nu îl iert indiferent de ce ar mai face. Nu știu dacă și-a găsit deja pe cineva, nici nu mă interesează ce va face. Normal, vom divorța.

Încă nu am depus actele, nu vom divorța la tribunal, ci la notar.

Nu mai locuim împreună de ceva timp, suntem separați. Am plecat, stau într-un apartament, o iau de la 0 cu totul”, a spus Isabela Onoriu pentru Fanatik.

Mai mult, de fiecare dată când îl aude pe Daniel Onoriu că o acuză că nu voia să îi facă copil și că, astfel, este vinovată pentru divorț, Isabela este pe punctul să explodeze, spune ea.

”Faptul că nu voiam să facem copil e motivul despărțirii? Păi asta este cea mai mică problemă, chiar dacă așa ar fi fost. Asta e scuza lui, să aibă acoperire, chiar nu a fost discuția asta”, precizează femeia.

Adevăratul motiv al divorțului

Isabela Onoriu susține că nu faptul că nu voia un copil este motivul divorțului. În schimb, indică ea, divorțul lor a venit din cauza dorinței lui Daniel Onoriu de a intra, din nou, în lumea curselor fără să aibă voie, medical vorbind. Spune că nu îi poate fi alături în așa o nebunie.

”Totul a pornit de la nebunia lui de a se reapuca de curse. Asta în condițiile în care el nu se prea poate ține pe picioare, nu se hidratează cum trebuie.

Vă spun, sunt multe altele în joc, nu că nu vreau eu să fac un copil. Asta chiar ne și lipsea acum, un copil… Păi el e un copil de care trebuie să ai grijă”, mai spune Isabela Onoriu.

Iar când vine vorba de cursele la care Daniel Onoriu visează să participe, Isabela nu se mai oprește. Le contestă, ridică probleme de moralitate și aduce în discuție chiar și familia fostului pilot.

”Eu nu am cum să îl susțin pe el în nebunia asta pe care a început-o cu cursele, cu mersul cu motoare, cu toate astea.

În primul rând, el nu va lua aviz medical. Apoi, eu dacă l-aș fi susținut și, Doamne-Ferește, s-ar fi întâmplat ceva – iar eu nu aș putea, repet, să fiu parte în așa ceva – vă dați seama ce ar fi zis toată familia lui.

Dacă se întâmpla ceva cu Daniel, mie mi-ar fi zis: `Isabella, altă treabă nu aveai decât să stai și să-l susții pe el la curse în loc să îl susții să facă sport, sală și recuperare`. Oricum o dai, nu e bine. Că nu l-am susținut nu e bine, că îl susțineam, iarăși ar fi fost rău”, mai declară femeia.

Isabela Onoriu: “Brusc, nu mai sunt bună. Am dormit trei luni nemișcată în fața spitalului”

Isabela Onoriu recunoaște însă că s-a împăcat cu ideea că relația lor a ajuns la sfârșit. Doar că o mai supără că viitorul fost soț o atacă regulat.

”Am decis ca fiecare să își vadă de viața lui. Eu vreau să rămân prietenă cu el în continuare. Au fost totuși șase ani… Dar el să iasă așa în presă, să mă atace… Eu, care am dormit trei luni, nemișcată, în fața spitalului, ca să fiu lângă el care era în comă?!

Mă sună lumea, oameni, prieteni și mă întreabă de ce nu se potolește Daniel și de ce aruncă cu noroi în mine, atunci când doar eu mai eram lângă el?

Brusc, nu mai sunt bună, sunt eu aia rea. Cât i-am fost alături nonstop, cel mai bun om de pe planetă am fost, mi-am dus misiunea de soție până la capăt, fără să țin seama de probleme, de trudă, de sacrificii… acum nu mai corespund.

Nici familia lui nu e de acord cu ce se întâmplă, dar… decât să ne certăm, să fie doar conflicte în casă, e mai normal să plece unul”, a mai declarat Isabela Onoriu.

Când vine vorba de viitorul ei, acum, că locuiește singură, Isabela Onoriu e sinceră. Afectată de divorț, vrea doar să plângă până i se vor usca lacrimile.

”Acum vreau să mă liniștesc o perioadă, să fiu eu cu mine, nimic altceva. Îmi doresc liniște și să îmi dau seama ce s-a întâmplat”, a mai spus Isabela.