Rachel și starul din James Bond au anunțat că așteaptă un copil la sfârșitul lunii aprilie.

În 2012, când avea 42 de ani, Rachel dădea de înțeles că a încheiat capitolul maternității, declarându-se mulțumită cu un copil. Totuși, lăsa o portiță: ”Nu plănuiesc să mai am copii, dar niciodată să nu spui niciodată”.

Recent, Rachel, care este căsătorită cu Daniel Craig din 2011, a fost întrebată cum e să fii măritată cu actorul râvnit de atâtea femei. ”Sunt foarte fericită, foarte, foarte fericită!”.

O familie frumoasă

Rachel are un băiat, Henry Aronofsky, dintr-o relație cu Darren Aronofsky, iar Daniel Craig, o fată, Ella Craig, rezultată din mariajul cu Fiona Loudon.

Vorbind despre cum e să fii mamă, Rachel pune punctul pe ”i” cu ceva vreme în urmă. ”Cred că unele dintre lucrurile pe care femeile nu sunt lăsate să le vorbească suficient sunt momentele când îți vine să-ți smulgi părul din cap când ești acasă cu copiii – acele momente când totul se prăbușește în jur și simți că îți vine să urli”.

”Aceasta e realitatea. Cred că uneori e prea multă presiune pe noi să fim mame perfecte, să fim empatice și iubitoare tot timpul. Fiecare femeie are nevoie de o prietenă bună, către care să se întoarcă și să spună <>. Pentru că chiar dacă copiii sunt cel mai prețios lucru din lume, sunt trimiși și ca să ne testeze. Și asta vine în plus, pentru că asupra femeilor oricum există presiunea de a fi perfecte”, mai declara actrița în 2009.

Rachel și Daniel formează un cuplu din decembrie 2010, când amândoi au apărut în filmul ”Dream House”. La șase luni distanță, cei doi se căsătoreau în secret. Doar patru persoane le-au fost alături când și-au spus ”da”.

Foto: Hepta

Citește și: