Războinicii sunt în mare formă, iar în ediția Survivor difuzată luni, 27 martie, i-am văzut bucurându-se de cel mai râvnit premiu al Jocului de Comunicare: apel video cu familia. Alexandra Porkolab, singura mămică de la Războinici, a vorbit cu fostul soț și cu fiica ei, Andreea Moromete a primit vești de la fratele ei, Alin Krișan și-a văzut părinții, iar Andreea Ciomag a intrat în direct cu mama și cu fratele.

Robert Moscalu s-a văzut prin apel video cu iubita și sora, Alin Chirilă a fost fascinat de revederea cu soția și cei doi băieți, iar Dan Ursa a fost copleșit de emoții atunci când pe ecran au apărut soția lui și fetița lor. „Nu mai pot de dorul vostru, vă iubesc”, le-a transmis Războinicul. Acesta i-a spus fiicei sale că îi dedică fiecare punct câștigat pe traseu. „Ești cel mai bun! Te iubim!”, i-a transmis soția lui Dan Ursa, care a reușit să-i lase pe toți cu gurile căscate atunci când a apărut, pe ecran, îmbrăcată în tricou cu chipul soțului ei. Și nu doar tricoul a atras atenția, ci și frumusețea doamnei Ursa. FOTOGRAFII: FACEBOOK

sotie-dan-ursa-1SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 10

Cu ce se ocupă soția lui Dan Ursa?

Dar cine este soția lui Dan Ursa? Corina Oana Ursa lucrează ca farmacist în Cluj Napoca, orașul în care locuiește cu familia ei. Este o prezență discretă în social media, dar în puținele poze în care apare arată ca o păpușă. Este lesne de înțeles de ce Dan Ursa „o idolatrizează”, așa cum el însuși a spus pe post.

Corina Ursa este acum brunetă, are părul lung, este naturală și finuță. Micuța Sophie, fiica ei și a lui Dan Ursa, seamănă cu ambii părinți și a fost extrem de emoționantă atunci când a putut vorbi cu tatăl ei, pe care îl alintă Tatilini. „I-am promis fiicei mele, Sophie, că nu o să o dezamăgesc. Asta i-am promis și soției mele”, spunea Dan Ursa la Survivor.

La 40 de ani, Dan Ursa (director zonal de vânzări) este cel mai „în vârstă” concurent de la Survivor, dar și cea mai mare surpriză a acestei ediții. Extrem de bun pe traseu, competitiv, fair-play, cu bun simț, carismatic și „iubibil”, așa cum a spus și DOC despre el, Dan Ursa are toate șansele să câștige marele premiu de 100.000 de euro.

Citește și: Lucianna Vagneti, eliminată de la Survivor. Gestul emoționant pe care l-a făcut pentru Războinici

Citește și: Alina Radi de la Survivor, secrete din trecut. A fost însărcinată cu Nick Rădoi și „s-a bătut” cu Anamaria Ferentz pentru inima milionarului