”Credeți-mă că habar nu aveți ce vă așteaptă”, i-a anunțat Mădălina Badea pe cei din juriu, Maria Popovici, Teo, Vio, Costel și soțul ei, Dan Badea. ”Pentru cine nu mă cunoaște, sunt soția unuia dintre jurați. Și nu, nu sunt Mincu”, a început Mădălina.

”Da, este adevărat, soțul meu este Dan Badea. Soțul meu este mai scund decât mine, wow șoc. (…) Unii oameni comentează că suntem un cuplu atipic doar pentru că sunt eu mai înaltă, dar să știți că eu nu am o problemă cu asta. Mai ales că nu sunt singura, și Antonia și-a luat un soț mai scund decât ea, doar că eu am ales varianta pe alb.

De 7 ani sunt împreună cu soțul meu și, alături de el, am intrat în această mare familie a stand-up-ului din România. V-am cunoscut pe voi, oameni minunați. Pe scurt, mă simt alături de ei ca într-o familie. O familie defavorizată, dar o familie. (…) Ca în orice familie, există și telenovele, vreți să vă spun? Pentru că nu au voie să fure glume unii de la alții, comedianții din România și-au furat iubitele. Micutzu și-a luat iubita de la Banciu, Sergiu de la Teo, Costel și-a luat soția de la Teo, Bobonete și-a luat glumele de la toți”, a continuat Mădălina Badea. „Am venit aici să dau din casă pentru că aici decorul e cam sărăcăcios și da, mă refer la Vio. Costel e jurat în două emisiuni acum, deși s-a jurat că nu mai ia ce rămâne de la alții”, a mai punctat blondina, potrivit a1.ro.

Soția lui Dan Badea: „Când am fost cu Dănuț la notar, să ne cumpărăm casă, m-a ținut strâns de mână de parcă îl înșelasem cu cel mai bun prieten”

După ce i-a luat la roast pe ceilalți jurați, Mădălina s-a întors la Dănuț al ei. A făcut câteva remarci caustice despre trecutul lui amoros, care a ajuns motiv de bășcălie în numeroase roast-uri. Este de notorietate divorțul lui Dan Badea de solista Lora și bârfele potrivit cărora solista l-ar fi înșelat cu Ionuț Ghenu, cel mai bun prieten al lui Badea la vremea respectivă. Lora și Dan Badea au fost căsătoriți din 2012, păână în 2014 și au divorțat la notar.

”Am acceptat să fiu cu el pentru că este un tip sincer. Când ne-am cunoscut, mi-a vorbit ore în șir despre angoasele lui. Eu le spun angoase, el le spune foste. Când l-am cunoscut pe Dănuț, l-am căutat pe Google și încă mai primesc reclame la avocați pentru divorț. Când am fost cu Dănuț la notar, să ne cumpărăm casă, m-a ținut strâns de mână de parcă îl înșelasem cu cel mai bun prieten.

dan-badea-madalinaSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 4

Când nu îmi vorbea despre angoasele lui, îmi vorbea despre versurile pe care el le-a scris. Da, eu m-am îndrăgostit și de Dan Badea poetul. A scris versuri pentru Hi-Q, Gașca mea, pentru Body & Soul, vă citez: «La stânga femei, te uiți fără să vrei/ La dreapta femei, ce altceva mai vrei?!». (…) Dănuț este singurul comediant din lume care plânge la o emisiune de umor. Acasă plânge când vine factura la curent. Apropo, mulți spun că stau cu el pentru bani. Este adevărat. L-am împrumutat la început și aștept să mi-i dea înapoi. (…) În buletin este Badea Robert Cristian, adevăratul Dan Badea este fiul nostru. Are 3 ani și jumătate și îl iubim enorm. Dan Badea, te iubesc.

În acel moment, Dan Badea s-a ridicat de la masa juriului și a mers la soția sa. ”Ai fost extraordinară. Să vezi ce-ți fac acasă. Nu mai… Mă mir că mai merg.”, i-a spus comediantul. ”Doamnelor și domnilor, soția mea, Mădălina Badea. Mamă”, a zis Dan Badea făcând plecăciuni.

Citește și: Lora, dezvăluiri despre relația cu Ionuț Ghenu. Primele declarații despre copil

Citește și: Doina Teodoru, nemiloasă cu vedete Antenei 1. Nici iubitul ei, chef Cătălin Scărlătescu, nu a scăpat de glumele acide: „Nu știu dacă e bine că dau din casă, dar, poate nu știați…”