Celebrul bucătar a postat sâmbătă seara pe Instagram imagini din spital cu Tana şi cu bebeluşul, anunţând că în familie vine un „voinic” de aproape 3,5 kg, care se numeşte Jesse. Băieţelul, purtând o căciuliţă roz cu dungi albastre, poate fi văzut în braţele mamei sale în trei imagini, iar una dintre ele îl arată pe tată sărutându-l pe cap.

Gordon Ramsay sugerează însă destul de clar că Jesse James Ramsay va fi ultimul său copil: „3 băieţi, 3 fete…. Gata”, a scris el pe reţelele sociale, citează News.ro.

Gordon Ramsey a devenit pentru a cincea oara tataSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 4

Ramsay, care şi-a sărbătorit ziua de naştere miercuri (8 noiembrie), a scris pe Instagram: „Ce cadou uimitor de ziua de naştere, vă rog să îi uraţi bun venit lui Jesse James Ramsay, un voinic de 7 lb 10 oz! (n.r. 3,4 kg). Încă un pachet de dragoste pentru brigada Ramsay! 3 băieţi, 3 fete…. Gata”.

Ca răspuns la postarea sa despre naşterea lui Jesse, Ramsay a primit o serie de mesaje de felicitare din partea unor prieteni celebri, printre care starul hollywoodian Jeremy Renner, bucătarii TV James Martin şi Gino D’Acampo, vedeta Top Gear Paddy McGuinness etc. Fostul manager al echipei Chelsea şi fostul fotbalist englez Frank Lampard a scris: „Felicitări, amice!”.

Gordon Ramsey și soția sa au șase copii

Autoare de cărţi de bucate, Tana, în vârstă de 49 de ani, s-a căsătorit cu Gordon Ramsay în 1996. Cei doi sunt părinţii lui Megan (25 de ani), fata cea mare, care are acum în jur de 20 de ani, ai gemenilor Jack şi Holly (23 de ani), ai Matildei „Tilly” (22 de ani) şi ai lui Oscar (4 ani). În 2016, înainte de naşterea lui Oscar, Ramsay anunţase că Tana a suferit un avort spontan.

Anul trecut, scrie CNN, invitat la emisiunea „The Kelly Clarkson Show”, Ramsay a povestit cum se comportă ca părinte şi a relatat cum i-a făcut o farsă iubitului fiicei sale Megan, Byron. Celebrul bucătar şi critic culinar i-a spus gazdei emisiunii că i s-a părut că băiatul „era un pic patetic”, aşa că a decis să îl sune pe Byron pe FaceTime în timp ce tânărul era în oraş cu fiica sa. Când Byron a răspuns, Ramsay i-a spus: „Byron! Sunt eu, non-viitorul tău socru, micuţule…”, după care Megan a întrerupt discuţia.

Citește și: L-ai văzut printre oale, tigăi și țipând la concurenți. Dar știai cum arată Gordon Ramsay la plajă, mai ales că a slăbit 22 de kilograme? Iată cu ce dietă

Citește și: Gordon Ramsey a devenit pentru a cincea oara tata