Fostul impresar al lui Benone Sinulescu a acuzat-o pe partenera de viață a artistului că l-a dus prima dată la o clinică de îngrijiri paleative din apropierea Aradului, Vladimirești, deși avea nevoie urgentă de îngrijiri specializate, într-un spital.

„Cu toate acestea, Benone Sinulescu nu a ajuns la spitalul de urgență, ci în clinica de îngrijiri paleative din apropierea Aradului, o clinică ce nu are condițiile necesare unei evaluări medicale adecvate pentru starea lui medicală din acest moment (RMN sau Electroencefalogramă) și unde se așteaptă „momentul de final” al artistului.

O sursă din cadrul clinicii a spus că moartea lui Benone Sinulescu poate interveni oricând în următoarele zile,” a declarat Ionuț Pavel, care a colaborat cu artistul timp de șapte ani.

„Benone nu mai este lucid, situația lui este critică, soția lui ia toate deciziile, nu vrea să-l aducă la București, la Urgență. Îl lasă să moară acolo, la Arad, unde nu beneficiază de medici buni. El nu are copii, dacă moare toată averea o va moșteni un nepot”, au declarat și surse apropiate familiei pentru Playtech.ro.

De fapt cum stau lucrurile cu Nea Beni

Sătulă de aceste afirmații din spațiul public, Elena Sinulescu a ținut să clarifice lucrurile și a postat un mesaj pe pagina oficială a artistului.

”Dragi prieteni, admiratori ai lui Benone Sinulescu,
Având în prim-plan preocuparea pentru starea de sănătate a soțului meu, pe de o parte, dar și dorința acestuia de a expune publicului doar actul artistic și mai puțin problemele de sănătate specifice vârstei, am evitat mediatizarea situației medicale a soțului meu. Totuși, situația impune câteva precizări:

În urmă cu câteva săptămâni, soțul meu a fost consultat la o clinică de specialitate din Timișoara de către un medic, profesor universitar, a efectuat analize medicale, inclusiv computer tomograf, și urmează un tratament pentru afecțiunea cronică constatată.

În dimineața zilei de joi 08.07.2021, Benone Sinulescu nu a fost găsit inconștient, ci a căzut și nu a dorit să fie internat. Cu toate acestea, locuind singuri la casa din localitatea Barzava, neputând să îl ridic și din dorința de nu fi expus într-o situație nefavorabilă imaginii publice, împreună am stabilit să solicităm o ambulanță de la o clinică privată, în care a fost internat temporar și a continuat tratamentul, beneficiind de condiții medicale de calitate.

În ziua de sâmbătă starea de sănătate s-a înrăutățit și, în urma discuției cu un alt medic, profesor universitar de la Spitalul Județean Arad, care îi cunoștea afecțiunile, i-a recomandat o reevaluare în cadrul acestui spital.


În acest timp, fostul impresar Ionuț Pavel, fără a mă fi întrebat despre starea soțului meu și fără a ne solicita acordul, a răspândit în presă informații nedocumentate, false, defăimătoare privind modul în care familia îl îngrijește pe “Nea Beni”. Se dovedește că Beni pe buna dreptate nu îl considera o persoană din cercul de prieteni și a încetat relațiile profesionale de mai mult timp cu acesta.

Vă mulțumim pentru aprecierile și gândurile bune și să ne rugăm cu toții pentru sănătatea îndrăgitului Benone Sinulescu”, a fost mesajul postat de soția artistului.

Vezi și Benone Sinulescu, în stare gravă la spital, după ce a fost găsit inconştient în casă

Citește și:

A născut Adela Popescu. Anunțul a fost făcut de Radu Vâlcan

Cum arăta Zannidache de la Survivor România înainte să aibă cele 100 de tatuaje ! E de nerecunoscut!