Actorul Alexandru Arşinel a murit la vârsta de 83 de ani, fiind internat la terapie intensivă la Spitalul Universitar din Capitală, anunță News.ro. Vestea vine ca un șoc pentru fani, colegi, prieteni, dar mai ales pentru familie. Soția actorului are și ea o stare de sănătate precară, căci de 8 ani este imbolizată la pat, în urma unui accident casnic.

Soția lui Alexandru Arșinel, imobilizată la pat de 8 ani

Marilena, văduva lui Alexandru Arșinel, a rămas paralizată în 2016, în urma unui accident stupid, petrecut în propria locuință. Alexandru Arșinel povestea cu amărăciune despre drama prin care a trecut doamna vieții lui. “Nu e bine. Suferă dincolo de tot ce vă închipuiţi că înseamnă o paralizie. Suferă de o tristeţe cumplită. Privirea ei transmite o tristeţe cumplită. Mă feresc să mă uit la ea, mă impresionează groaznic. Şi-a agăţat tocul şi s-a dus în cap. A făcut un hematom, a mers la doctor şi a zis că imediat trebuie operată, că moare altfel. După operaţie nu a mai putut să meargă. I-a lăsat vorbirea, i-a lăsat o mână. O femeie foarte frumoasă”, povestea Alexandru Arșinel, în emisiunea “ Legendele”, de la Antena 1.

alexandru-arsinel-si-sotia-2SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

Povestea de dragoste a soților Alexandru și Marilena Arșinel

Alexandru Arşinel a povestit în cartea lui, ”Alexandru Arşinel, de la Dolhasca pe… Calea Victoriei”, lansată în 2012, despre povestea lui de dragoste cu Marilena, pe care a cunoscut-o la ștrand. Cei doi au 50 de ani de căsnicie și doi băieți, Bogdan şi Cristian, care le-au dăruit trei nepoței.

„La un moment dat, am văzut o fată a cărei imagine m-a hipnotizat, mi s-au lipit ochii de ea ca de un magnet. Nu am mai putut efectiv să îmi iau ochii de la ea. M-am apropiat şi am întrebat-o cum o cheamă, dar nu mi-a răspuns. Am plusat şi am întrebat-o: «Dar ce ai face dacă m-aş îneca?». S-a întors spre mine, mi-a zâmbit, dar tot nu mi-a răspuns!”. După ce s-au căsătorit, începutul a fost greu, cu lipsuri. Au locuit o vreme într-o cameră, fost loc de „rendez-vous”, cu baia pe hol, la comun. Acolo s-a născut primul lor fiu, Bogdan. „Am păcălit-o! Cred că merita un bărbat mai bun decât mine, în sensul că n-am fost întotdeauna lângă ea când a trebuit. Întâlnirea cu Marilena a fost un semn dumnezeiesc!”, povestea Arșinel.

Citește și: Alexandru Arșinel a murit. Actorul avea 83 de ani, iar în ultimul an a stat numai prin spitale

Citește și: Ultima rugăminte a lui Alexandru Arșinel către Dumnezeu: „Te rog, ajută-mă!”