Hilaria Baldwin, în vârstă de 34 de ani, care este instructor de yoga, a povestit recent că unul dintre copiii ei și ai actorului, Carmen (de 4 ani), tot face presiuni asupra sa să-i facă o surioară.

”Mami nu vrea să se gândească la încă unul acum. Dar o să vedem, dacă va insista Carmen…”, a declarat ea în emisiunea Entertainment Tonight.

Ce spune Alec Baldwin despre încă un copil? ”Nu ne permitem încă unul. Suntem cam faliți!”, admite actorul, una dintre vedetele cu ștate vechi din Hollywood.

Hilaria Baldwin insarcinataSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 6

Alec Baldwin, de 60 de ani, și Hilaria, cu care s-a căsătorit în 2012, vor deveni dintr-o zi în alta părinții celui de-al treilea băiat, pentru care nu au ales încă un nume. De data aceasta, spun ei, vor aștepta să vadă cum arată și abia apoi se vor gândi la un nume. În cazul celorlalți trei copii toate numele au fost alese înainte de naștere. Ceilalți doi băieți ai cuplului sunt Leonardo, de un an și 8 luni, și Rafael, de 2 ani. Alec Baldwin mai are o fată de 22 de ani, Ireland, care este model, dintr-o căsătorie anterioară, cea cu Kim Basinger.

Cum mențin vie pasiunea

Cum reușesc Alec și Hilaria să mențină vie flacăra pasiunii cu atâția copii mișunând pe lângă ei? ”Alec îmi spune întotdeauna că indiferentd e câți copii vom avea și de faptul căs untem soț și soție, eu voi fi întotdeauna iubita lui. Muncim din greu pentru a păstra asta”, a mărturisit Hilaria.

Foto: Instagram

Vezi și Alec Baldwin are trei copii sub 5 ani (FOTO). Și mai vine unul! Dar soția are o plângere

Citește și: