Actorul e pur și simplu devastat, cerând presei să-i respecte intimitatea. Nu se cunoaște în acest moment nici de ce boală suferea Tanya Jones.

Cei doi au fost căsătoriți timp de 25 de ani și au împreună un fiu, Aaron Elliston Jones, în vârstă de 28 de ani. Tanya mai avea, dintr-o căsnicie anterioară, o fată, Kaley Terry, de 32 de ani.

Toți au fost la căpătâiul ei când și-a dat ultima suflare.

Despre el și Tanya, Vinnie Jones a declarat în mai multe rânduri că erau suflete-pereche. Altfel nu-și poate explica o serie de coincidențe bizare care au făcut ca, în cele din urmă, să fie împreună.

Concret, s-au cunoscut la vârsta de numai 12 ani. La 16 ani, au avut o întâlnire, dar, apoi, fiecare a luat-o pe drumul său.

Actorul, care în acea vreme juca fotbal, s-a mutat în Leeds, apoi în Sheffield. Peste ani, a revenit în Chelsea și, într-o zi, unul dintre colegii de apartament i-a spus, privind pe geam, că o femeie foarte frumoasă se plimba cu rolele. A privit pe geam și a avut o surpriză imensă, recunoscând-o.

În acea vreme, Tanya tocmai divorțase. Iar actorul avea să afle că Tanya era chiar vecina lui de palier. ”Așa ne-a fost scris (…) Dacă cred în destin? Mă ia cu fiori! Sigur e ceva aici!”, povestea el, pe bună dreptate, în 2012.

Vezi și Un actor iubit a murit la vârsta de numai 20 de ani. S-a stins în somn

Citește și: