Stephanie Murray e din Australia și are 28 de ani. Când merge pe stradă i se întâmplă adesea ca oamenii să o privească îndelung, oprindu-se și mirându-se cu voce tare. Cei mai mulți îi cer și autografe. Și asta pentru că îi seamănă leit americancei Meghan Markle, în vârstă de 36 de ani.

Iar zilele acestea are parte de multe complimente și strângeri de mână, dată fiind apropiata nuntă. Să recunoaștem că Meghan Markle e pe buzele tuturor, una dintre cele mai urmărite femei ale momentului, dacă nu chiar favorita tuturor!

”Sunt abordată pe stradă, la restaurant, la sală, chiar și la băcănie”, a declarat recent Stephanie, manager de magazin.

Are și un prinț lângă ea?

Lumea a început să-i spună că seamănă perfect cu Meghan în 2011, când viitoarea soție a prințului Harry a intrat în distribuția serialului ”Suits”. Deși mărturisește că, ei, personal, nu i se pare că asemănarea e atât de vizibilă, admite că se simte flatată de complimentele și comentariile pe care le primește.

Mai mult, recent și-a luat un agent și merge la tot felul de evenimente unde e chemată, atât în Australia, cât și în Marea Britanie. Inițial a fost reticentă să facă bani de pe urma acestei asemănări, dar după ce a auzit că mai toate celebritățile au sosii, s-a gândit că nici ei nu i-ar strica un ban în plus.

Ea însăși recunoaște că e un mare fan al actriței americane. Din păcate, Stephanie nu are lângă ea și un prinț. De fapt nu are niciun iubit.

Despre prințul Harry declară: ”Pare ghiduș, amuzant, încântător, chipeș și cu siguranță uin gentleman. Și eu caut aceste calități la un bărbat”.

Vezi și Un membru al familiei regale britanice nu e invitat la recepția de după nunta prințului Harry cu Meghan Markle!

Citește și: