Femeia a fost încarcerată la ordinul unui tribunal din Teheran, însărcinat cu judecarea „faptelor ilegale culturale şi a corupţiei morale şi sociale”, arată presa străină.

Sahar se confruntă cu acuzaţii precum blasfemie, incitare la violenţă, obţinere de venituri prin mijloace necorespunzătoare şi incitarea tinerilor la corupţie.

Sahar Tabar a devenit cunoscută anul trecut după ce a postat pe Instagram o serie de imagini care o arătau după operaţii de chirurgie estetică. Aproximativ 26.800 de persoane sunt abonate la contul său.

În mai multe imagini, ea apare cu faţa extrem de emaciată, cu buze cărnoase şi cu nasul ridicat mult în sus. În altele, ea poartă un hijab care îi dezvăluie uşor părul şi are un pansament pe nas, pe care multă lume îl afişează la Teheran, unde rinoplastia este răspândită.

poze fana extrema Angelina JolieSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 10

Totuși, tânăra susținea că nu s-a operat, ci că obține aspectul prezentat în fotografii doar prin machiaj.

În fiecare an, zeci de mii de operaţii de chirurgie estetică se fac în Iran.

Instagram este singura reţea socială populară care este accesibilă în Iran, faţă de Facebook, Twitter şi Telegram, oficial interzise.

Vezi și S-a spus despre sosia Angelinei Jolie că și-a făcut 50 de operații pentru a arăta ca actrița. Iată care e adevărul și cum arată în viața de zi cu zi

Citește și: