Sotin Bontea, marele câștigător de la Asia Express, este un tătic de nota 10. În cele două luni petrecute în Asia, îndrăgitul bucătar a vorbit  mereu despre familia lui și în special de fiica lui, Miruna, care îi calcă pe urme și este atrasă de televiziune și de arta culinară.

Sorin Bontea, mesaj emoționant pentru fiica lui: “Bucuria unui părinte...”SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 4

Acesta își iubește foarte mult fiica și în timpul competiției el a fost susținut de Miruna care i-a trimis diverse mesaje sau scrisori de încurajare. Acum după ce a câștigat marele premiu de 30.000 de euro de la Asia Express, el i-a transmis un mesaj emoționant fiicei sale prin intermediul rețelelor de socializare.

 

Juratul de la ”Chefi la cuțite” a postat mai multe fotografii alături de Miruna, precizând că nu există bucurie mai mare pentru un părinte decât atunci când își vede copilul mândru de el. ”Bucuria unui părinte atunci când își face copilul mândru este nemăsurată! Miruna, susținătorul meu nr 1!”, a scris Sorin Bontea pe Instagram.

Fanii au reacționat imediat la postarea chef-ului, iar mesajele au început să curgă, aceștia remarcând că Miruna seamănă foarte bine cu tatăl ei. ”Frumusețe de copila!!! Sa va trăiască!!!!”, „ Sunteti minunați”, ” Semănați foarte bine!”, „ Cel mai frumos sentiment”, „Vaiii ce va seamănă! Mândria unui parinte”, „ Un tata de 10”, au fost doar o parte dintre comentariile internauților.

 

Citește și?