Sorin Bontea s-a născut pe 2 martie 1970, are 53 de ani, iar în anul 1989 și-a întâlnit marea dragoste, la o petrecere. A dus-o la altar pe femeia iubită 5 ani mai tâziu, în 1994, și tot de atunci datează singura poză cu soția lui chef Sorin Bontea. O dovadă că discreția este literă de lege în familia juratului de la „Chefi la cuțite”.

„Ne-am cunoscut la o petrecere, într-un grup de prieteni, iar eu am fost cel care a făcut primul pas. La prima întâlnire țin minte că i-am dat un trandafir roșu și de atunci îi dăruiesc mereu trandafiri roșii, îi plac foarte mult. Apoi i-am gătit mâncare chinezească. Aveam 24 de ani eu și 23 de ani nevastă-mea când ne-am căsătorit. Nunta a fost la cantină”, povestea Sorin Bontea despre soția lui.

sotie-sorin-bonteaSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

Fiul lui Sorin Bontea este campion național de anduranță în „Logan Cup”

Sorin Bontea și soția lui au doi copii mari și talentați. La 25 de ani, Iulian nu numai că a devenit pilot, dar este și campion național în Campionatul Național de Anduranță (Romanian Endurance Series – RES), în „Logan Cup”. În toamna lui 2021, chef Sorin Bontea a făcut anunțul pe rețelele sociale. ”Weekend-ul trecut Iulian Bontea a devenit Campion Naţional la clasa Logan. Mi se citeşte bucuria pe faţă, nu? Am încercat mereu să sprijin pasiunile copiilor mei pentru că ştiu cât sunt de importante!”, a scris chef Sorin Bontea, pe Facebook.

Fiica lui Sorin Bontea s-a transformat într-o domnișoară superbă

Miruna Bontea, fata lui chef Sorin Bontea, are 20 de ani. Inedit este că fiul și fiica juratului de la „Chefi la cuțite” sunt născuți la o zi distanță, dar în ani diferiți. Acum doi ani, la majoratul Mirunei, chef Bontea a scris un mesaj emoționant, pe Facebook.

„Mă uit la pozele astea și mă întreb când au trecut anii?! Azi e ziua Mirunei. Împlinește 18 ani. Mâine e ziua lui Iulian. Mă uit la pozele astea și încă mă simt tânăr…cât de cât. Mă uit la pozele astea și sunt mândru! La mulți ani, copiii mei!”. Miruna are toate șansele să facă o carieră în televiziune sau în modelling. Este din ce în ce mai frumoasă, mai dezinvoltă, iar asta se vede și din felul în care pozează. Mai mult, fata lui Bontea a debutat și la TV, într-o ediție din 2018 a emisiunii „Chefi la cuțite”.

Miruna Bontea este pasionată de design, pe care îl studiază la o facultate din Barcelona. Asta, deși ar fi putut fi cu ușurință model, pentru că are un fizic de invidiat.

Citește și: Sorin Bontea, poză tandră cu soția. Discret cu viața de familie, juratul de la „Chefi la cuțite” a făcut o excepție de la regulă

Citește și: Meseria inedită pe care a ales-o Miruna, fata lui Sorin Bontea! Este la facultate, la Barcelona, dar intrase și la Milano. Putea să fie model, dar alta e pasiunea ei!