Invitată în emisiunea lui Bogdan Miu și a lui Cătălin Striblea, aceasta a dezvăluit că nu a ținut o dietă anume pentru a reveni la greutatea pe care o avea înainte de sarcină, însă a renunțat la carne și a mâncat numai paste.

“Am slăbit de la 86 kg la 56 kg, după naștere. Nu am ținut vreo dietă minune. Am renunțat la carne timp de doi ani și am mâncat doar paste, sushi, legume. Nu sunt o specialistă, vă spun doar ce mi s-a întâmplat. Am avut 6 luni în care am mâncat doar paste cu sos roșu sau paste cu somon. Corpul meu nu îmi permitea să mănânc altceva. A fost foarte ciudat. Mă săturasem, dar nu puteam să mănânc altceva”, a spus Sore.

SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 5

Citește și: Soția lui Burak Özçivit, îndrăgitul Kemal din „Dragoste infinită”, criză de gelozie din cauza Innei. Ce i-a interzis soțului ei

Sore nu mai vrea încă un copil

Mai mult, frumoasa blondă a vorbit pentru prima dată și despre căsătorie, după ce Bogdan Miu a a întrebat-o cum se simte Sore cu această presiune a căsătoriei, pentru că toată lumea o întreabă când va avea loc nunta.

“Suntem logodiți. Nu am făcut o prioritate din a ne căsători pentru că, din punctul nostru de vedere, ce avem acum este mai mult decât o căsătorie. Mă refer la relația noastră, la faptul că avem un copil minunat.”, a spus ea.

Cătălin Striblea i-a spus imediat că după ce va face nunta, va apărea imediat întrebarea “Când faceți și al doilea copil?”. Totuși, Sore a spus că deocamdată nu au în plan încă un bebe.

Citește și: