Toată lumea se întreabă dacă vedeta, care s-a separat de tatăl fiicei sale anul trecut, ar început o nouă idilă cu Răzvan Miheț, recent divorțat. Cei doi au fost surprinși în mai multe videoclipuri publicate pe rețelele de socializare, unde apăreau constant unul lângă celălalt.

Cu toate acestea, nici artista și nici bărbatul nu au publicat vreo dovadă clară pe social media, care să le confirme relația. Sore a avut însă o primă reacție oficială legată de acest subiect și, chiar dacă nu confirmă veștile care fac valuri prin presa mondenă, ea pare să le alimentze.

Oana Matache, Răzvan Miheț și DeliaSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 10

Ce este de văzut, se poate observa”

”Da, s-au speculat, într-adevăr. Ce este de văzut, ați observat. Nu neg. Nu am de declarat nimic. Ce este de văzut, se poate observa. Viața personală rămâne personală, așa cum am făcut întotdeauna, pentru că sunt discretă.”, a declarat Sore, conform spynews.

După ce imaginile cu ei doi au ajuns pe Internet, și fosta soacră a lui Răzvan Miheț a reacționat. Gina Matache a declarat pentru Cancan că o place mult pe Sore și că nu se poate băga în viitorul fostului ginere. „Acum ce să-i facem, să-l castrăm?

Nu am nicio problemă. Mie chiar mi-e dragă fata aceea. Nu mă pot băga eu în viața copiilor”, a mărturisit mama Deliei Matache.

Sore s-a despărțit de tatăl fetiței sale anul trecut

Anul trecut pe vremea aceasta, Sore dădea pe rețelele de socializare vestea care a luat prin surprindere pe toatăm lumea. Anunța că se desparte de tatăl fiicei sale, după aproximativ 8 ani de relație.

De atunci însă, aceasta nu a mai oferit alte declarații cu privire la motivul care a produs ruptura, preferând să păstreze aceste detalii doar pentru ea.

„Au fost 8 ani care ne-au adus maturizarea și cea mai de preț realizare, pe Erin (n.r – pe fiica ei). De ceva timp, Mircea și cu mine nu mai formăm un cuplu, dar vom forma mereu o familie.

Am simțit responsabilitatea de a face această postare, deoarece îmi asum faptul că sunt persoană publică, însă așa cum mi-am expus relația pe Internet, cu la fel de multă discreție voi proceda și în acest caz.”, a scris Sore pe rețelele sociale, la vremea aceea.

Înainte de despărțire, Sore fusese chiar și cerută în căsătorie de bărbat, însă cei doi nu au reușit, în final, să ajungă și în fața altarului.

Vezi și Sore, fără secrete la podcastul lui Damian Drăghici. Ce spune despre tatăl fetiței ei, de care s-a despărțit după 8 ani

Citește și:

Bărbatul din trecutul Ginei Pistol care a făcut-o să plângă la nuntă, de faţă cu toată lumea. Nu-și imagina că va veni la petrecere

Mihaela Bilic a împlinit 53 de ani, dar arată de 30! Cum se menține medicul: ”Toxină botulinică de două ori pe an!” Ce alte secrete mai are