La finalul lunii mai, Sore anunța pe rețelele sociale că se desparte de tatăl fiicei ei, Erin, după 8 ani de relația. Solista și avocatul Mircea Julean nu au ajuns niciodată în fața ofițerului stării civile, deși au vorbit deseori despre căsătorie. “Au fost 8 ani frumoși, care ne-au adus maturizarea și cea mai de preț realizare: pe Erin. De ceva timp, Mircea și cu mine nu mai formăm un cuplu, dar vom forma mereu o familie. Am simțit responsabilitatea de a face această postare, deoarece îmi asum faptul că sunt persoană publică, însă așa cum mi-am expus relația pe internet, cu la fel de multă discreție voi proceda și în acest caz”, a scris Sore Mihalache pe rețelele de socializare.

Iată că la fel de discretă a rămas și în continuare, dar a recunoscut în cadrul interviului că, pe lângă copil, de Mircea o va lega permanent respectul și recunoștința.

sore-1SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

Sore, fără secrete la podcastul lui Damian Drăghici

Sore, despre debut și copilărie

“Am crescut pe drumuri. La 10 ani am participat la un concurs, pe vremea aceea era Ploaia Steluțelor. Și, după ce am imitat eu acolo pe idolul copilăriei mele, Natalia Oreiro, am intrat într-o formație de 4 fetițe, Dolly se chema, și am mers în turnee cu trupa A.S.I.A. Părinții mei au fost peste tot cu mine, în toate turneele. În turnee învățam istorie-geografie, cam așa a fost copilăria mea. Nu știu dacă mi-a lipsit statul foarte mult al bloc, deși am și de acolo amintiri.

Sore, despre relația cu părinții ei

Eu nu am ieșit în club până la 18 ani. Iar de la 17 ani am stat singură, pentru că ai mei s-au mutat la casă și au zis «uite, tu rămâi în apartamentul ăsta, poți să faci orice vrei, noi nu avem cum să știm. Dar sperăm totuși să nu faci prostiile alea pe care te-am rugat să nu le faci». Și nu le-am făcut. Tata mi-a dat un singur sfat la 18 ani: «Sore, am o singură vorbă să îți spun: nu fi proastă! E cel mai important în viață».

Damian Drăghici: Cum e Sore îndrăgostită?

Sore: Eu sunt permanent îndrăgostită. Am impresia că totul e posibil. Ăla e sentimentul. Vorba aia, iubirea îți dă aripi nu e o vorbă în vânt.

Cum a fost prima oară când ai suferit din dragoste?

Eram nebună rău de tot. Da, eram mai puțin matură și reacționam la impuls. Nu gândeam și nu știam cât de importantă e valoarea cuvintelor.

Ai fost vreodată înșelată?

Habar nu am, nu am aflat.

Ai înșelat?

Ce? Nu am înțeles întrebarea. (râde).

Cum l-ai cunoscut pe tatăl copilului tău?

Prin Alina Eremia. Alina Eremia Cupidon. Nașa, că și ea e nașa copilului, pentru că dacă Alina nu ar fi avut o idee, într-o seară, nu aș fi ajuns aici, cu Erin în brațe. I-am spus și de fiecare dată o să-i spun că îi sunt recunoscătoare. Adică mi-a schimbat viața cum nu se putea mai frumos.

Care sunt cele mai valoroase lucruri care vă leagă? Pe lângă copil.

Pe lângă copil? Respectul. În primul rând ne suntem recunoscători unul altuia. Pentru că avem cel mai bun, cel mai frumos, cel mai minunat copil. Fiecare părinte o spune. Este o recunoștință care nu poate fi depășită de nimic.

Te-au luptat cu depresia, cu anxietatea?

Nu, în schimb, zodia mea este Scorpion și are niște probleme, vrei, nu vrei. Sunt înnebunită după control, îmi place să am control în absolut otice. Este nasol. E bine că sunt un om responsabil, dar obositor pentru cei din jur, nu sunt anxioasă, nu sunt depresivă, dar sunt control freak.

Sore, despre o problemă de sănătate

Sore i-a mai povestit lui Damian Drăghici un lucru neștiut despre ea, și anume despre o problemă de sănătate, o deficiență mai degrabă, cu care s-a ales în urma unui tratament greșit.  “Tu știai că eu aud 50%? Am asta de la 3 ani. La 3 ani am avut otită de 3 ori și am fost tratată cu un antibiotic care a fost toxic. De acolo mi se trage. De exemplu, dacă te întorci cu spatele, eu aud că tu vorbești, dar nu înțeleg ce spun. Sunt și mioapă, sunt iubita perfectă, și surdă, și chioară”, a povestit Sore.

Citește și: Toată lumea aștepta nunta, dar a venit anunțul despărțirii. Sore nu mai formează un cuplu cu tatăl fetiței sale! S-au despărțit după 8 ani de relație. Anunțul vedetei

Citește și: Bubu Cernea s-a însurat! Primele imagini de la cununie. Cine e frumoasa mireasă Elena Mogîldea