„De mica am fost preocupată de siluetă. Poate și pentru că în industria în care lucrez și în care m-am învârtit încă din copilarie, s-a pus dintotdeauna accentul pe look, pe un corp tonifiat. (…). Nu neg, mereu mi-a plăcut cum vin hainele atunci când aveam formele în care mă simțeam eu cel mai bine. Adică nici super skinny, dar potrivită. Recunosc, după ce am născut, m-am gândit că am mari șanse să nu mai slăbesc niciodată, eu fiind o pofticioasă destul de periculoasă. Dar, iată, am descoperit în mine puteri nebănuite în ale abținerii, în ale pierderii poftei și am revenit la silueta de dinainte”, a povestit Sore, pe blogul ei, soreonline.com, precizând că a făcut însă și sport.

Dieta cu care a sl[bit SoreSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 8

Sore a renunțat la carne

Mai mult, ea a declarat într-un interviu mai vechi că ceea ce a ajutat-o cu adevărat să slăbească a fost faptul că a renunțat la carne, pentru o perioadă. Ea a reușit astfel să scape de cele 10 kilograme pe care le-a acumulat în timpul sarcinii în șase luni. Însă, pentru că este foarte activă și are nevoie de proteine, ea a înlocuit carnea cu pește (somon) și ouă.  Artista a dezvăluit că pentru a scăpa de celulită a apelat totuși și la ajutorul unor proceduri non invazive.

„Iubesc viața de mamă. Chiar și momentele acelea în care simt că nu mai pot de oboseală, sau momentele în care Erin mă trage de păr și mă doare, jur, le iubesc”, a mai spus frumoasa cântăreață pe blogul ei.

 

Citește și: