Cum e revenirea pe micile ecrane, la Acasă Tv? Ce surprize le pregătești telespectatorilor?
Revenirea va fi cu siguranță mult așteptată, de mine cel puțin, pentru că televiziunea este un loc tare drag mie. Și pentru că nu-mi place să stric surprizele, prefer să vedeți la momentul potrivit despre ce este vorba.

Tind să cred că ești una dintre mămicile care atrage multe priviri peste tot unde merge. Ce ți se spune cel mai des din parte celor care te văd pentru prima dată?
Mulțumesc pentru compliment. De cele mai multe ori mi s-a spus că sunt mai înaltă decât la TV și toți rămân uimiți de cât de sociabilă sunt. Adevărul este că, în general, persoanelor publice li se atribuie eticheta de arogante. Este probabil o preconcepție. Mie îmi place să vorbesc cu toți cei care mă recunosc, fie că sunt la supermarket, fie că sunt la concert.

Cum ai descrie transformările care au avut loc în viața ta de când s-a născut Erin?
Mi s-a schimbat viața personală la 180 de grade. Totul este mult mai frumos acum, totul a căpătat un sens propriu-zis, dar în același timp parcă și zilele s-au comprimat. Într-o singură zi mă împart între Erin, viața de familie, studio, atelier. Dar îmi place tare mult.

Este cum ți-ai imaginat?
E chiar mai bine! (râde) Am plecat la drum auzind atâtea povești despre cât de greu este, cât de plângăcioși și mofturoși sunt copiii, însă noi am avut noroc, pentru că fetița noastră Erin este cuminte, simpatică și foarte veselă. Singura parte grea este trezitul din 4 în 4 ore noaptea. În rest, floare la ureche.

Ai un sprijin important și din partea tăticului, iubitul tău Mircea Julean?
Absolut, noi facem totul în doi. Ne împărțim toate task-urile (n.r.; sarcinile), pentru că ne vine natural și nu avem, momentan, ajutor.

Credit foto: Facebook

Sore și Erin

Care este atmosfera la voi acasă?
Se cântă mult pentru Erin, cântece de leagăn, melodiile mele, piesa ”Insomnii” a lui Smiley, Michael Jackson. Este îndrăgostită de muzică, asta pentru că am avut concerte în perioada sarcinii, am fost mult în studio și i-am transmis și ei dragostea pentru muzică.

În acest an ai sărbătorit Ziua Internațională a Copilului într-un mod deosebit?
Cred că de data aceasta voi sărbători la dublu pentru că eu mă simt copil în continuare. Am suflet de copil, iar acum fiind și cu pitica mea în brațe, probabil că voi umple casa de baloane, mai ales că acum e curioasă de tot ce se întâmplă în jurul ei.

Cum îți amintești că sărbătoreai ziua de 1 iunie în copilăria ta?
Îmi amintesc că mă ducea tata în Orașelul Copiilor să mă dau în carusel. (zâmbește)

Cum îți hrănești fericirea?
Am ales întotdeauna să fac ceea ce mă face fericită, să fiu unde mă simt fericită și să am în jurul meu oameni care mă fericesc. Așadar, îmi hrănesc fericirea zi de zi prin tot ceea ce mă înconjoară.

Totuși, fiecare om are și temerile sale. În ce te privește, care sunt acestea?
Am mereu senzația că nu este suficient timp. Am atatea visuri și dorințe încât pare că viața noastră, cu ore și minute, este prea puțin pentru mine.

Ce îți dorești pentru această vară? Ai surprize pentru iubitorii muzicii tale?
Bineînțeles. Cât de curând vine și noua mea piesă, un duet surpriză cu cineva foarte talentat. Abia aștept să vedeți despre ce este vorba. Iar în toamnă voi lansa primul meu album, sunt foarte emoționată!

Spuneai la un moment dată: „O să fac o nuntă cum nu s-a mai mai făcut”. Este în plan anul acesta?
Nu anul acesta, însă îmi mențin părerea și dorința! (zâmbește)

ÎNTREBARE ÎNCUIETOARE

Ce înseamnă pentru tine să fii un bun părinte?
Consider că a fi părinte se învață treptat și cel mai important lucru pe care îl poți face este să îți asculți copilul, să fii receptiv la nevoile lui, să îi oferi dragoste și susținere necondiționat.

 

Nu pot trăi fără…

Familia mea – ”Nu există împlinire mai mare și aici intră și Dot, cățelul nostru.”
Muzică – ”Never ever (n.r.: niciodată), muzica este ceea ce sunt și ceea ce simt.”
Lentile de contact/ochelari – ”Lumea mea ar fi tare tristă pentru că sunt mioapă.” (râde)

Credit foto: Pro Tv, Facebook