Vedeta le-a mărturisit recent admiratoarelor sale cum reușește să se mențină la kilogramele dorite, adică mai puțin de 50.

A fost o vreme, însă, când a fost nevoită să facă ceva sacrificii, pentru a ajunge la silueta ei, respectiv după sarcină. Luase atunci aproape 20 de kilograme de care nu a fost simplu să scape.

Odată trecute acele vremuri, acum Sore respectă cu sfințenie o singură regulă când vine vorba despre mâncare. În rest, înceracă să se odihnească foarte bine, deși are o viață agitată, împărțindu-se între rolul de mamă și artistă, face sport de două ori pe săptămână și urmează programul de masă cu ajutorul căruia a slăbit și Oana Roman.

Concret, vedeta ține post intermitent. ”Merg de două ori pe săptămână la tenis și fac intermitent fasting. Adică de la ultima masă din zi trec 16 ore până la prima din următoarea zi. Ăsta este programul meu normal, deci nu mă văd nevoită să fac ”ceva” pentru slăbit”, i-a spus Sore unei fane care și-a dorit să primească un pont de la artistă, pentru a slăbi mai repede.

Respectând aceste reguli, Sore nu ajunge să ia nici măcar un kilogram în plus. Simplu și eficient.

Vezi și Pe ea o moștenește 100%! Colaj de excepție cu Sore și mama ei, la aceeași vârstă!

Citește și:

Cine este noua iubită a lui Răzvan Simion. Seamănă incredibil de bine cu Lidia Buble!

Cristina Cioran a dezvălui sexul bebelușului