La doar câteva ore după înmormântare, Sorana a avut repetiții pentru spectacolul colegei ei, Iana Novac.

„A fost un moment discret”

„Ieri mi-am înmormântat mama, iar după am mers la repetiții. Prin artă mi-am găsit întotdeauna vindecare și lumină. Creația este ce ne-a dat Dumnezeu mai frumos, darul suprem prin care să ne hrănim spiritul.

Mama s-a stins vineri și marți a fost înmormântarea. Am ales să nu spun nimic despre acest lucru pentru că a fost un moment discret, pentru mine și pentru familia mea.

Mama a trăit o viață extrem de intensă și de interesantă și de frumoasă. Cred cu toata forța în viața veșnică. Știu că în momentul acesta este lângă tata, cu familia ei, cu părinții ei, cu frații și nepoții care-i lipseau foarte tare.

Știu că este fericită împăcată și știu că nu o mai doare nimic, și acesta e cel mai important lucru”, a povestit Sorana, cu lacrimi în ochi pe rețelele de socializare.

sorana-si-mama-eiSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 10

Boala care a ucis-o

Abia după înmormântarea femeii a ieșit la iveală și diagnosticul care îi fusese pus. Femeia suferea de cancer, boală care a fost descoperită târziu, când nu s-a mai putut face nimic.

„Apare această boală care este foarte vicleană și care se numește cancer. Apare în multe forme, iar mama a făcut un mielom multiplu, care a fost foarte bine ascuns. Când am depistat a fost mult prea târziu. Nu putea să-i fie făcut niciun tratament.

Dar mama a avut o viață foarte plină, a fost foarte activă, ea mergea pe bicicletă chiar și cu câteva luni înainte. Acum este într-un loc extraordinar în care cu toții o să ajungem. Și o să ne reîntâlnim.

Nu este un moment așa de trist că s-a dus, știu unde s-a dus. Eu îl știu pe Dumnezeu. Nu i-a fost furată viața, e acolo cu tata, cu părinții ei, pe care i-a iubit enorm.

Îi doresc doar să vină cu o misiune extrem de frumoasă în continuare și momentan să se bucure de liniște și de oamenii care i-au lipsit atât de mult.”, a declarat artista la Antena Stars.

Artista și-a găsit fericirea, la 10 de ani de la divorț

După un deceniu de la divorțul de Paul Moga, cu care a fost căsătorită timp de 7 ani, Sorana Darclee a dezvăluit, anul trecut, că și-a găsit, în sfârșit, jumătatea.

Noul iubit al artistei este un fost coleg de școală, iar relația lor evoluează pe cât de frumos și-a dorit artista.

În urmă cu câteva luni, în cadrul unui interviu pentru Antena Stars, Sorana Darclee a dezvăluit că partenerul ei îi aduce doar momente de fericire și echilibru în viață, motiv pentru care se simte împlinită și în siguranță lângă el.

„El (n.r. iubitul) îmi aduce fericirea și mulțumirea asta a lucrurilor așezate în viața mea. (…)

Planurile noastre sunt cu foarte multă muncă, pentru că asta ne gândim în permanență: cum să facem, cum să ne dezvoltăm, cum să creștem. Sunt planuri momentan, le luăm așa, pas cu pas. (…)

O să le dezvăluim așa, pe rând. Da, sunt planuri (n.r. căsătoria, un copil), dar sunt planurile noastre. Vouă o să vă spunem atunci când se va întâmpla sau după moment, o să vă anunțăm.”, a mărturisit Sorana Darclee, încrezătoare în viitorul său alături de cel iubit.

Cum a început povestea de dragoste dintre Sorana Darclee și actualul ei iubit: ”Ne-am dat seama că venim din mult mai multe vieți împreună”. Cei doi se știu de copii

”Dumnezeu a vrut să ne reîntâlnim, cu reuniunea de clasă, de școală, la 20 de ani de la terminarea liceului”

În urmă cu un an, solista povestea și cum a început povestea lor de dragoste. Într-un interviu acordat Antena stars, Sorana Darclee a povestit că ea și actualul ei iubit se cunosc încă din copilărie, însă abia după două decenii s-au reîntâlnit și au realizat că sunt făcuți unul pentru celălalt.

Sorana de la A.S.I.A. iubește din nou după divorțul dureros: „Am fost colegi de generală și de liceu. Este omul vieții mele”

”Eram elevi amândoi, eram în generală, am trecut prin liceu. În clasa a X-a , în semestrul II, eu am plecat din Iulia Hașdeu și atunci ne-am rupt unul de celălalt, și viața ne-a dus pe alte meleaguri și către alte povești. Și după 20 de ani, Dumnezeu a vrut să ne reîntâlnim, cu reuniunea de clasă, de școală, la 20 de ani de la terminarea liceului, și așa a început toată această poveste”, a povestit Sorana la Xtra Night Show.

”Ne-am dat seama că venim din mult mai multe vieți împreună, pentru că vrem să trăim și mai multe vieți împreună. Așa că, da, este povestea vieților noastre. E o iubire superbă!”, a concluzionat artista.

Sorana de la A.S.I.A., scrisoare deschisă pentru Irina Nicolae: „Vrei adevăr și asumare? Spune-le oamenilor de ce ai plecat din trupă!”

Sorana, înșelată de soț cu o escortă

În 2014, Sorana Darclee Mohamad anunța că divorțează la notar, după cinci ani de iubire și doi de căsnicie cu ofițerul SRI Paul Moga. Cei doi se căsătoriseră civil în aprilie 2012, iar pe 23 iunie au mers la altar.

În mai 2014 însă, în showbiz a apărut informația că solista de la A.S.I.A. a fost înşelată cu o damă de companie pe nume Betty, de care soţul ei se îndrăgostise de ceva vreme.

Au trecut ani de atunci, iar timpul pare să-și fi făcut treaba. Artista nu a uitat tot vacarmul și durerea prin care a trecut, dar și-a dat voie să mai încerce o dată.

Vezi și Blestemul trupei A.S.I.A.? Divorțuri pe bandă rulantă, infidelități și ghinion în amor

Citește și:

Oana Roman, mesaj pentru toți cei care spun că mama ei a murit în sărăcie, la azil, cu o pensie mizeră: ”Pentru memoria mamei mele trebuie să lămuresc niște lucruri”

Fiul lui Victor Cornea, adorat de „surioarele” Ella și Clara. Cât de bine s-a integrat în familie! Andreea Bălan și-a sărbătorit fiica cea mică, iar pozele sunt o feerie